Şehit Rıfat Altıkat, kabri başında anıldı

Bayburt Şehit ve Gazileleri Yardımlaşma Derneği (ŞAGDER) Şehit Rıfat Altıkat'ı şehadetinin 38. yılında andı.

Şehit Rıfat Altıkat, kabri başında anıldı

Bayburt Postası - Bayburt Şehit ve Gazileleri Yardımlaşma Derneği (ŞAGDER) Şehit Rıfat Altıkat'ı şehadetinin 38. yılında andı. Şehidin Bayburt Garipler Mezarlığı'nda bulunan kabri başında düzenlenen anma merasimine Bayburt İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Gazrnizon Komutanlığı ve Jandarma Komutanlığı personelleri, Bayburt İl Müftülüğü personeli ve şehidin yakınları katıldı. Törende Şehit Altıkat'ın özgeçmişi okundu. Kuran-ı Kerim de okunan törende dualar edildi. 

Şehit Rıfat Altıkat

01.04.1961 Bayburtdoğumlu olan Şehit Rıfat Altıkat, Dağtarla köyü nüfusuna kayıtlı olup, ilkokulu Yeşilyurt köyünde tamamladı.1961/3 tertip olarak Sarıkamış İlçesi 9. Piyade Tümen Komutanlığında askerliğini yapmakta iken, 5 Nisan 1963 tarihinde 5 kilometrelik koşu parkurunda koşarken kalp krizi geçirerek şehit oldu. Şehit Piyade Er Rıfat Altıkat evli ve 2 çocuk babasıysdı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.