Bakan Güler, komando tugayını denetledi, şehit ailesini ziyaret etti

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, önceki gün geldiği baba ocağı Bayburt'tan bugün ayrıldı.

Bakan Güler, komando tugayını denetledi, şehit ailesini ziyaret etti

Bayburt Postası - Bakan Güler, Bayburt’ta 17. Komando Tugay Komutan Yardımcılığında denetimde bulundu.

Güler, Bayburt’un Demirözü ve Aydıntepe ilçelerini ziyareti etti. Demirözü Kaymakamlığına gelişinde ellerinde Türk bayrakları bulunan çocuklar tarafından karşılanan Güler, onlara hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Güler, 2015 yılında Bitlis’te şehit düşen polis memuru Serkan Saka’nın evini ziyaret etti. Güler, ziyarette şehit polis Saka’nın annesi Songül Saka ve kardeşleriyle sohbet etti.

Bayburt merkezde vatandaşlarla sohbet ederek, esnafa ziyarette bulunan Bakan Güler, daha sonra Aydıntepe ilçesine geçti. Aydıntepe Kaymakamlığını da ziyaret eden Güler, ilçedeki sanayi tesislerinde incelemelerde bulundu.

17. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulunan Bakan Güler, yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi.

Anahtar Kelimeler:
Yaşar Güler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.