Polisten 'sahte para ve dolandırıcılık' uyarısı!

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında sahte para ve dolandırıcılık uyarısında bulundu.

Polisten 'sahte para ve dolandırıcılık' uyarısı!
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında sahte para ve dolandırıcılık uyarısında bulundu. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Genç Osman Mahallesinde kurulan canlı hayvan pazarında yaşanması muhtemel hayvan hırsızlığı, dolandırıcılık ve sahte para olayları konusunda satış yapan besicilerin ve vatandaşın uyarılmasına ve yaşanabilecek olumsuzlukların önlenebilmesi amacıyla bilgilendirme stantı açıldı.
   
Stantta kurbanlık satışı esnasında sahte para olaylarının önüne geçebilmek ve vatandaşların alışverişlerinde nelere dikkat etmesi gerektiği hususunda uyarıcı broşürler dağıtılarak, sahte paranın tespitine yarayan sahte para kaleminin kullanımı anlatıldı. Ayrıca kurban satıcılarının paralarını kontrol edebilmeleri amacıyla sahte para tespit edebilen para sayma makinesi vatandaşlarımın kullanımına sunularak bilgilendirilmeleri sağlandı.
 
Öte yandan Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan uygulamanın Kurban Bayramı'na kadar devam edeceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.