41 yaşındaki 6 çocuk annesini elleriyle boğarak öldürdü!

Bayburt’ta bir lokantada aşçı olarak çalışan F.S. (45) isimli şahıs aynı lokantada önceden bulaşıkçı olarak çalışan F.Ç. (41) isimli kadını elleriyle boğarak öldürdü. 

41 yaşındaki 6 çocuk annesini elleriyle boğarak öldürdü!

Bayburt Postası - Vali Nihat Üçyıldız caddesindeki bir evde kadını boğarak öldüren F.S. lokanta personelinden birini arayarak, cinayeti işlediğini ve teslim olacağını söyledikten sonra polisi arayarak teslim oldu. Hayatını kaybeden kadının 6 çocuk annesi olduğu, eşinden ayrı çocukları ile yaşadığı öğrenildi.  

Emniyet ekiplerinin, olay yerinde inceleme yaptığı cinayet mahalline gelen 112 ekipleri ise hayatını kaybeden F.Ç. isimli kadını otopsi için Bayburt Devlet Hastanesi’ne götürdü. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay Entelektüel 4 ay önce

SON OLSUN...

Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam 4 ay önce

Cenab-ı Hakk merhumeye rahmet eylesin. Çok üzücü.

Cinayeti işleyen ustayla beş sene evvel şantiyede beraber çalışmıştık. Efendi, ağır başlı, sakin bir insan olarak tanıyıp sevmiştik kendisini. O beyefendi adam nasıl böyle bir canavara dönüştü. Çok şaşırdım.
Allahu Teâlâya yolunu şaşırnaktan, nefsinin heva ve heveslerine kapılmaktan cümlemizi muhafaza eylesin.

Avatar
Bayburtlu 4 ay önce

Allahım Merhumeye Rahmet eylesin Makamı Cenneti Âlâ etsin inşAllah