Aydıntepe'de servis araçları denetlendi, öğrenciler bilgilendirildi

2023-2024 eğitim öğretim yılında 'Okul Yolunda Her Şey Yolunda' sloganıyla ülke genelinde başlatılan denetimler dahilinde Aydıntepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görevli personellerce Aydıntepe İmam Hatip Ortaokulu önünde bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu, okul servis araçlarında denetim gerçekleştirildi. 

Aydıntepe'de servis araçları denetlendi, öğrenciler bilgilendirildi

Bayburt Postası - Trafikte yapılan yanlışların getirdiği kötü sonuçlardan bahseden ekipler, trafikte uyulması gereken kuralları öğrencilere hatırlattılar.

Servis araçlarında yapılan denetimde emniyet kemeri kullanımı ve servis araçlarında bulundurulması zorunlu olan 'Dur' yazılı levhaları kontrol edildi.

Denetim sonucunda servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutup, çocukların huzur ve güven içerisinde okullarına gidiş ve gelişlerini sağlamak amacıyla sürücülere gerekli uyarılar ekiplerce yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.