Kop köyünde acı olay: Ava giden gencin cansız bedenine ulaşıldı!

Bayburt merkeze bağlı Kop köyünde acı bir olay yaşandı. Ava gittiğini söyleyerek evinden ayrılan Oğuz Arık’ın bir zaman sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Kop köyünde acı olay: Ava giden gencin cansız bedenine ulaşıldı!

Bayburt Postası - Kop Köyü Muhtarı Zikri Güçlü’den alınan bilgiye göre, Oğuzhan Arık, saat 14.00 sıralarında annesine ava gideceğini söyleyerek av tüfeğini alarak evden ayrıldı. Bir süre sonra kardeşi telefonla Oğuzhan’a ulaşamayınca muhtarına haber verdi. Köy muhtarı Güçlü durumu jandarmaya bildirdikten sonra arama çalışmaları başlattı

Köylüler tarafından aramalar devam ederken, köydeki vatandaşlardan biri köyde bulunan doğal bir mağaranın yakınında Oğuzhan Arık’ın hareketsiz bir şekilde yerde yattığının haberini verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Arık'ın av tüfeği ile vurulduğunu tespit etti. İlk tespitler Arık’ın kendisini vurmak kaydıyla intihar ettiği yönünde.  

Oğuzhan Arık’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Bayburt Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
Oğuzhan Arık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 4 ay önce

ALLAH RAHMED EYLESİN