Bayburt'ta silahlı kavgada kafasından vurulan genç yoğun bakımda!

Bayburt'ta dün akşam saatlerinde yaşanan kavgada kafasından silahla vurulan genç yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. 

Bayburt'ta silahlı kavgada kafasından vurulan genç yoğun bakımda!

Bayburt Postası - Dün Gençosman mahallesinde çıkan ve sebebi bilinmeyen kavgada Malatya nüfusuna kayıtlı 19 yaşındaki üniversite öğrencisi G. D., tartıştığı Bayburtlu üniversite öğrencisi H. T. isimli genci kafasından silahla vurdu. G.D.'nin olay yerindeki diğer kişilere de silahla ateş ettiği, çevrediklerin şans eseri olaydan yara almadan kurtuldukları öğrenildi. 

Çevredeki vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen 112 ekipleri yaralanan H.T.’ye ilk müdahaleleri yaptıktan sonra Bayburt Devlet Hastanesi’ne götürdü. Durumu çok riskli olan ve yoğun bakımda uyutulan H.T.'ye henüz cerrahi müdahale edilemedi.  

Emniyet mensuplarınca gözaltına alınan G.T. ise, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Silahlı Kavga
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MTK 7 ay önce

emniyet görevini yapmıyor. gece geç saatlere kadar açık olan kahveler var. kahvelerde gençler geç saatlere kadar oturuyorlar. daha yaşı 18 olmamış gençler gece geç saatlere kadar sokaklarda, kahvelerde. ne bir denetim ne bir gözetim var.

Emniyet kahvehanelerde ve sokaklarda/caddelerde gerekli denetimleri yaparsa bu tür olaylar aza iner.

Bir sürü bekçi alındı. Allah aşkına nerede bu bekçiler? neyin bekçiliğini yapıyorlar/yaptırıyorlar..

Avatar
Emniyet çalışmıyor 7 ay önce

Polisler yeterince devriye gezmiyor, geceleri kavga gürültü, son ses müzikli araçlar vs. eksik olmuyor. Polisi arayınca ekip göndereceklerini söylüyorlar ama ekip gelmiyor. Ne belediye ne asayiş ne trafik polisi görevini iyi yapıyor. Küçücük şehir, çiçek gibi olması gerekirken her alanda sıkıntılı!

Avatar
Haluk 7 ay önce

Gençliğin geldiği durum vahim. Aileler çocuklarına sahip çıkmıyor. Gecenin ortası olmuş anne baba evladını arayıp sormuyor bu saate kadar nerdesin diye. Çocuklar anne babayı dinlemiyor, korkmuyor. Hele üniversite gençliği iyice zıvanadan çıktı. Bu şehre sadece okumak için gelenlerin sayısı çok az. Kızlar oğlanlardan beter, gidişat hiç iyi değil, her yönden aşırıya kaçıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.

Avatar
Bayburt ta emniyet zaafı var 7 ay önce

Malesef emniyet zaafı var alkolmarketler gece açık, kavga bağırtı hat safhada ihbar edildiği zaman olay yerine ekiplerimiz bakıacak deniyor aradan saatler geçiyor sonuç malesef genç bir fidan

Avatar
Etem 7 ay önce

Bu tür olaylar bayburtta daha sık yaşanmaya başladı tedbirler artırılması.

Avatar
Nivli 7 ay önce

Herkezde silah taşımak moda oldu aramalar sıklaşmali düğünlerde takip edilmeli insanlarda çocuklarına sahip olmalı

Avatar
Hasan Kaya 7 ay önce

Özellikle bekciler ne ise yariyor.!Bekcilerin görevi asayisi saglamak degilmi.?Bayburt gibi bir yerde bekciye gerek yok bence.bekcinin yapacagini zaten bayburt halkida yapiyor.Bekciler bayburtta artist gibi geziyor,bekciler anca gece kaldirima aracini park edip ihtiyacini gören vatandasin aracina polis cagirip ceza yazdirir..!!

Avatar
M.y 7 ay önce

Sen sırf ticari maksatla her ile ünvst açarsan çok düşük puanla öğrenci kabul edersen sözde okumak maksadıyla iti kopuğu şehrine toplarsın sırf uyuşturucu satmak için okumak maksadı olmayan yüzlerce torbacıyı güzelim şehre topladınız bayburt ünv taban puanları yükseltilmelidir o zaman gerçek öğrenci okumak için gelir yoksa bu daha iyi günlerimiz.