Kamyonet uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı!

Bayburt'ta kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kamyonet uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı!
Bayburt Postası - Bayburt'ta kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Şehir merkezinden Kurbanpınar köyü istikametine giden Nuh İpek'in kullandığı 69 AL 114 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Yoşalık mevkisinde yaklaşık 300 metrelik uçuruma yuvarlandı.


Sürücü ve beraberindeki babası Abdullah, annesi Mukaddes İpek ile dayısı Murtaza Çorlu, takla atan araçta sıkıştı.

Yoldan geçen bir sürücünün ihbarı üzerine jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yaralılar, ekiplerin çalışması üzerine bulundukları yerden çıkartıldı.

Kazazedeler, ekipler tarafından sedye ile taşınarak önce yola ulaştırıldı, ardından da ambulanslarla Bayburt  Devlet Hastanesine sevk edildi.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Mukaddes İpek, buradaki müdahalenin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 6 yıl önce

Öncelikle geçmiş olsun komşularıma Bakanımız var vekilimiz var ama bayburt un idaresi elinde olan şahsiyetler oy istemek icin şimdi köy köy dolaşacak o yolda o kadar kaza atlatan varki biri de belimden bunlardan insan canı ni düşünup bi bariyer yapan yok maalesef (bu yazım siyasi değil dır belirtmek isterim)

Avatar
Ugur 6 yıl önce

Gardaş Allah aşkına Abu resme iyi bak jandarma nerede hepsi polis ve 112

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

jandarma yoharıda belki.