Bayburt’ta mobilya atölyesi yandı!

Bayburt’ta gece yarısı bir mobilya etölyesinde çıkan yangın korkulu anlar yaşattı.

Bayburt’ta mobilya atölyesi yandı!
Bayburt Postası - Bayburt’ta gece yarısı bir mobilya atölyesinde çıkan yangın korkulu anlar yaşattı. Olayda can kaybı yaşanmazken, mobilya atölyesi ve bitişiğindeki evde maddi hasarlar oluştu.

Gençosman Mahallesi tüp depolarının da bulunduğu Vatan Caddesi’nde bulunan Yıldırım Emir’e ait mobilya atölyesinde saat 23.30’da yangın çıktı. Kalorifer kazanından sıçrayan kıvılcımın neden olduğu yangında işyerindeki makineler kullanılmaz hale geldi. 

Vatandaşlar tarafından haber verilmesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir buçuk saat süren uğraşları sonucu yangını söndürdü. Yangının ardından mobilya atölyesi ve bitişiğindeki ev kullanılmaz hale gelirken, evde yaşayan aile de zehirlenme şüphesiyle hastanede tedavi edildi. 

Olay yerinde çalışmaları takip eden Bayburt Belediyesi İtfaiye Müdürü Haluk Akkoyunlu, yangının söndürüldüğünü ama soğutma çalışmalarının bir süre daha süreceğini belirtti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

bayburt itfaiyesi itfaiye olmadıgı bu yangındada belli olmuştur olay yerine itfaiye ile aynı anda giden vatandaş olarak ALLAH bayburtta kimsenin başına yangın faciası vermesin oldugundada itfaiyeden söndürür diye beklemesin zabıtadan itfayeci olursa olcagı bu egitim almış itfaiye eri lazım belediye başkanlarımız araç almayla yangın söndürülmedigini anlamıştırlar.İNŞALLAH. Bayburt belediyesi önünde araçları sergilemekle olmuyomuş.zabıta memurunu itfaiye eri yaparak ak partili vatandaşı zabita yapmanın cezası hüsrandır sayın başkanım