Trabzon'daki Bayburtlular dayanışma gecesinde bir araya geldi

Trabzon Bayburtlular Derneği, Bayburtlular Dayanışma Gecesi düzenledi.

Trabzon'daki Bayburtlular dayanışma gecesinde bir araya geldi

Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Pekmezci, program öncesinde Bayburt Belediyesi'nin de katkılarıyla anılan Trabzon Bayburtlular Dernek binasının açılışını gerçekleştirdi. 

Başkan Pekmezci, binanın derneğe ve Trabzon’da yaşayan Bayburtlulara hayırlı olması temennisinde bulunarak, Trabzon’a dışarıdan gelecek olan Bayburtluların hem konaklayacağı hem de vakit geçirebilecekleri güzel ve nezih bir mekâna sahip oduklarını belirtti.

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay, Başkan Hükmü Pekmezci’ye vermiş olduğı katkılardan teşekkür etti. Okay, “Başkanımız desteğini bizlerden hiç bir zaman esirgemedi. Derneğimiz bünyesine katarak bugün açılışını yapma mutluluğunu yaşadığımız binanın alınmasında da maddi desteklerini eksik etmedi. Bu ilgi ve alakasından ve desteklerinden dolayı kendilerine Trabzon’daki Bayburtlular olarak şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'u tebrik ederek, bordo mavi renklere gönül veren taraftarları kutlayarak, “Çok değerli hemşehrilerim çok uzakta değilsiniz. Baba ocağının hemen ötesinde Soğanlı Dağlarının, Zigana’nın eteklerindesiniz. Ama yüreğinizde bir burukluğun olduğunu her zaman kabul etmek gerekir. Siz bizim bir parçamızsınız. Ve sizinle gurur duyuyoruz. Trabzon’da Trabzonlu hemşehrilerimizle beraber bu şehrin geleceğine umut olduğunuz ve çalıştığınız için sizi yürekten kutluyorum. Trabzon’da bir derneğimiz var; Trabzonlu hemşehrilerimizle birlikte yürekten çalışan gayret eden. Ben öncelikle hepinizin huzurunda yeni dernek binasının alınmasında büyük fedakârlık gösteren ve yüreğimizde hemşehri olarak yer alan iki kişiye teşekkür etmek istiyorum. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu Bey’e ve Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç Bey’e huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Bayburt’ta yapılan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği toplantısında bir karar aldık. Herkes görevini yaptı, bu gün o dernek binasına sahip olduk. Dernek binasının alınmasında emeği geçen herkese Bayburtlular adına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah o dernek binamızda Bayburt’tan gelen hemşehrilerimizin faydalanacağı ve kalabileceği küçük çaplı bir sosyal tesisinde olmasını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Faruk Atamer'in sunumuyla gerçekleşen gecede, Bayburt Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, İklima Güngör, Ceren Ece Öksüz. Azmi Küçük ile Bayburt ve Trabzon halk oyunları ekiplerinin sahne aldı. Bayburtlular gecede doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadılar. 

Programa Bayburt Milletvekili Fetani Battal, İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,  Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, MHP MYK Üyesi İdris Aydın, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Bayburt eski Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, CHP Bayburt İl Başkanı Memet Sezer, Bayburt Belediyesi Meclis Üyeleri, DSİ Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı Halis Saka, Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay, Samsun Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hakan Tali, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şeref Oruç, bürokratlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.