Muhtarlık seçimlerindeki çekişme ağalığa da sıçradı

Masat Yayla Şenliği’nin ilkine ağalık yarışında yaşanan kavga damga vurdu...

Muhtarlık seçimlerindeki çekişme ağalığa da sıçradı
Bayburt Postası - İstanbul Masat Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel olarak devam ettirilmesi hedeflenen Masat Yayla Şenliği’nin ilkine ağalık yarışında yaşanan kavga damga vurdu.   



Muhtarlık seçimlerinde de yarışan 2 ailenin bireyleri yayla ağalığı için kıyasıya çekişti. 3 bin lira ile başlatılan ve açık artırma ile belirlenen yayla ağalığı seçimlerinde taraflar birbirine girdi.

Alanda bulunan Jandarma ekiplerinin müdahalesiyle kavganın eşiğinden dönülen yayla ağası seçiminin sonunda olay tatlıya bağlandı.

Masat Yaylası’nın ilk ağası 15 bin lira bedelle Necmi Bayhan seçildi. Bayhan ve rakibi Ethem Altun söz alarak yaşanlardan dolayı davetlilerden özür diledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.