Bayburt Genç Kızılay'dan tiyatro ve konser

Bayburt Genç Kızılay, konser ve tiyatro gösterisi düzenlendi.

Bayburt Genç Kızılay'dan tiyatro ve konser

Bayburt Postası - An Zentrum ana sponsorluğunda ihtiyaç sahipleri ve sokak hayvanları için düzenlenen bağış gecesinde Bayburtlu sanatçılar sahne alırken Kızılay gönüllüleri de tiyatro sergiledi. Geceye AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Kızılay Bayburt Şube Başkanı Hümeyra Çelik, An Zentrum yönetim kurulu başkanı Muhammet Karaoğlu, Bayburt OSB müdürü Murat Türkoğlu ve protokol üyeleri katılım sağladı.

Gecede ilk olarak tiyatro oyunları sahnelendi. Ardından yerel sanatçı Mesut Çavdar Baytar’ı seslendirdi. Bayburtlu sanatçı Mustafa Serkan Yalçın ise güzel sesi ve yorumuyla izleyenleri mest etti. Gecenin sonunda yerel sanatçı İbrahim Siyer halay türküleri ile gençleri sahnede doyasıya eğlendirdi.

Program’da Genç Kızılay İl Başkanlığı görevini Bedirhan Polat’a devreden Hasan Türkoğlu, genel merkez tarafından 9 ilin koordinasyonundaki 4. Bölge Başkanlığına getirildi. 

Başkan Hasan Türkoğlu’na hizmetleri için plaket takdim edildi, hediyesini ise abisi Bayburt Doğaltaş Genel Müdürü Murat Türkoğlu’nun elinden aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şafak Güngör 3 yıl önce

Sonra neden virüs azalmıyor? Kimse kurallara uymuyor? Yetkililer tedbir almıyor? diye yakınmaya devam ederiz.