KUDAKA’ya Genel Sekreter atandı

2010 yılında itibaren Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nda Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanı olarak görev yapan Talha Bekir Özmen, ajansın yeni genel sekreteri oldu. Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Mart ayı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Bayburt Valisi Hasan İpek’in başkanlığında KUDAKA binasında gerçekleştirilen toplantıda ajansın yeni genel sekreteri de açıklandı. KUDAKA Genel Sekreterliği’ne Talha Bekir Özmen atandı.

KUDAKA’ya Genel Sekreter atandı

Bayburt Postası - 2010 yılında itibaren Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nda Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanı olarak görev yapan Talha Bekir Özmen, ajansın yeni genel sekreteri oldu. Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Mart ayı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Bayburt Valisi Hasan İpek’in başkanlığında KUDAKA binasında gerçekleştirilen toplantıda ajansın yeni genel sekreteri de açıklandı. KUDAKA Genel Sekreterliği’ne Talha Bekir Özmen atandı.

Kurucu Genel Serketer Rıfat Altan’ın İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Şube Müdürlüğü’ne atanmasının ardından bir süredir boş bulunan Genel Sekreterlik için yönetim kurulu üyelerinin oy birliğiyle aldığı kararla ataması gerçekleşen Talha Bekir Özmen’in görevine başladığı bildirildi.

Talha Bekir Özmen kimdir?

Talha Bekir Özmen1975 Sinop doğumlu olan Talha Bekir Özmen, 1995 yılında Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri Bölümünden, 2004 yılında da Atatürk Üniversitesi Matematik bölümünden mezun olmuştur. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinde yüksek lisans ve Yıldız Teknik Üniversitesinde doktora çalışmalarına devam eden Özmen, mesleki kariyerine 1995 yılında başladı. Özmen, 15 yıla yakın bir süre eğitim, turizm, tarım ve bilişim sektörlerinde ziraat mühendisi, proje koordinatörü ve yönetici olarak görev aldı. 15 yıllık özel sektör tecrübesinin ardından 2010 yılından beri Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nda Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanı olarak görev yapan Talha Bekir Özmen, T.C. Kalkınma Bakanlığı tarafından Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'na Genel Sekreter olarak atandı.
 

Anahtar Kelimeler:
KUDAKATalha Bekir Özmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.