BDDK Başkanı Kavcıoğlu'ndan Başkan Pekmezci'ye ziyaret

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu beraberindeki heyetle Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundu. 

BDDK Başkanı Kavcıoğlu'ndan Başkan Pekmezci'ye ziyaret

Bayburt Postası - Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ve Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Pekmezci, BDDK Başkanı Kavcıoğlu’nu Bayburt ve Bayburt Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek Bayburt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kavcıoğlu ise baba ocağı Bayburt’ta bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, Başkan Pekmezci’ye çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Pekmezci, BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve misafirlerine ziyaret anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Hediye takdiminin ardından sona eren ziyarette Kavcıoğlu’na Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Ziraat Katılım Genel Müdürü Metin Özdemir, MHP Bayburt İl Başkanı Muharrem Baykal, AK Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, İş Adamları Naci Çelik, Sunay Turan, Ali Güler ve kalabalık bir heyet eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Numan Erengil 2 ay önce

Ekonominin şahlanış! döneminde ki hizmetlerinden dolayı,Şahap beyle karşılaşsam,sormak isterdim, hala "faiz sebep,enflasyon sonuçtur" kanatindemisin ?

Avatar
Nivli 2 ay önce

Şahap kavcioglu gerçektende vatanını seven iyi bir devlet adamı Ak parti birilerinin babasının malı idisanki partiden aday gösterilmeyince şimdi gizliden muhalefet yapıyorlar

Misafir Avatar
galacoş 1 ay önce @Nivli

Dİyirsennn :))
Enflasyon sebep faiz sonuç diyenlerin emir eri ülkeyi batırdı emmoğlu sen nerde yaşirsan.

Beğenmedim! (0)