Fırıncılar Odasından açıklama: "En ucuz pide Bayburt'ta satılacak"

Bayburt Kahveciler, Otelciler ve Fırıncılar Odası Başkanı İbrahim Pekmezci, yeni pide fiyatları ile ilgili açıklamada bulundu.

Fırıncılar Odasından açıklama: "En ucuz pide Bayburt'ta satılacak"

Bayburt Postası - Bayburt'taki pide fiyatlarının bölgedeki tüm illerden düşük olduğunu söyleyen Pekmezci, oda olarak Ramazan pidesinin sofralarda en ekonomik şekilde yer alması noktasında üzerlerine düşen görevi yaptıklarını söyledi. Fırıncı esnafına teşekkür eden Pekmezci, "Talepleri daha fazlaydı, sağ olsunlar bu noktada bizim aldığımız kararı sorunsuz kabul ettiler. Ben tüm fırtıncı esnafımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Açıklamasında bölgedeki iller ile kıyaslama yapan Pekmezci, Erzincan'da 280 gram sade pidenin 15.00, 280 gram yumurtalı pidenin 20.00 TL; Erzurum'da 350 gram sade pidenin 15.00, 350 gram yumurtalı pidenin 20.00 TL; Gümüşhane'de 500 gram sade pidenin 25.00, 500 gram sade pidenin 28.00 TL; Trabzon'da 500 gram yumurtalı pidenin 30 TL, Rize'de 340 gram yumurtalı pidenin 20 TL olduğunu söyledi. 

Bayburt'ta 360 gram sade pidenin 18.00, yumurtalı pidenin 20.00 TL olarak belirlendiğini hatırlatan Pekmezci, "Maliyetlerdeki artışın gereği buydu, gereğini yaptık. Sosyal medyada yaygara koparılıyor, bunlar doğru değil. Biz Bayburt olarak bölgedeki en ucuz pideyi sofralarımızda göreceğiz. Bunun için ben yine fırıncı esnafımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelik. 2 ay önce

Çünkü alım gücü en düşük il Bayburt.

Avatar
Halk 2 ay önce

Galiba haber takip etmiyorsun erzurumda 350 gram 15 lira ...sende 360 gram 20 lira nasil en ucuz sende oluyur ?...bayburt postasi bunu da yayinlama yanci kuruluş olmussun sende b.postasi

Avatar
Vatandas 2 ay önce

Tam siyasetçi olmuşsunuz, Gümüşhane de 500 gr. Pide 25 tl ..... Bayburt ta 350 gr. Pide 20 tl. Dogrubucuz da 150 gr. Eksik sayın yetkili???

Avatar
Ozan 2 ay önce

Ülkede elinde yetki olan ve fiyat belirleyen yerdeki yöneticilerin tek bulduğu buluş ZAM. Halkın yararına bul bir icad desen bulamazlar. Yani zam yap yönetime devam et. Neden ben bu ekonomiyi halkın yararına zam yapmadan ucuzluk yapabilirim deme cesaretleri yok. Daha da yani UCUZLATACAĞIM diye bir buluş bulamıyorlar ve hala zam bulanları seçmeye devam diyen bir seçmen de var.