Ümit Derneğinden Başkan Pekmezci'ye ziyaret

Bayburt’ta yardımlaşma ve dayanışma amacıyla yeni kurulan Bayburt Ümit Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurucu başkanı Nesli Kocabey ve yönetim kurulu üyeleri, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaret etti.

Ümit Derneğinden Başkan Pekmezci'ye ziyaret

Bayburt Postası - Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Pekmezci, yeni kurulan Bayburt Ümit Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin hayırlı olmasını temenni ederek, kurucu başkan ve yönetim kurulu üyelerine dernek faaliyetlerinde başarılar diledi.

Ümit Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kocabey ise, dernek faaliyetleri hakkında Başkan Pekmezci’ye bilgi verdi.

Bayburt’ta sosyal anlamda muhtaçlara umut olmak için yola çıktıklarını dile getiren Dernek Başkanı Kocabey, Bayburt merkez, Aydıntepe ve Demirözü ilçeleri ile 175 köyde bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak için gönüllü üyelere kapılarının açık olduğunu bildirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.