"Devletin itibarı 8 yıldır karlar altında"

Bayburt Alperen Ocakları, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun 8. vefat yılına dair bir açıklama yayınladı.

"Devletin itibarı 8 yıldır karlar altında"
Bayburt Postası - Bayburt Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Sinan Gül, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun 8. vefat yılına dair yaptığı açıklamada, "Devletin itibarı 8 yıldır karlar altındadır" dedi.  

Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 8. yıldönümüne ilişkin bir açıklama yapan Alperen Ocakları İl Başkanı Sinan Gül, "Biz Alperenlere devletimizin vereceği en büyük hediye şehit liderimizin katilleridir. Muhsin Başkan'ın Alperenleri bu dosyanın sonuna kadar takipçisi olacaktır" ifadelerini kullandı. 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin anayasa değişikliği referandumu için aldığı 'evet' kararının arkasında olduklarını belirten Gül'ün açıklaması şöyle:

"Sayın Genel Başkanım, yine  bugün 25 mart. Dertlerimizin ve  sızılarımızın depreştiği gün. Sen gittin bozuldu düzen. Mekanın cennet, ruhun şâd olsun yiğit adam. "Adriyatik'ten, Çin Seddi'ne kadar kaynaşmış, birleşmiş güçlü bir Türk Dünyası hayal ediyorum" diyerek ömrünü Türk İslam medeniyetinin inşaası ve ihyası için vakfetmiş Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu şehadetinin 8. sene-i devriyesinde yüce Allah bizleri şehit liderimizin izinden ayırmasın.

8 yıldır (2 bin 920 gün) devletimiz itibarı karlar altındadır. Bu sürecin biran önce sonuçlandırılmasını sayın devlet büyüklerimizden, ebedi şehit liderimizin dosyasının aydınlatılmasını istiyoruz. Biz Alperenlere devletimizin vereceği en büyük hediye şehit liderimizin katilleridir. Muhsin Başkan'ın Alperenleri bu dosyanın sonuna kadar takipçisi olacaktır.

Dün olduğu gibi bugünde devletimizin itibarı için devletimizin yanındayız. Biz ocak terbiyesiyle Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı sayın Mustafa Destici'nin referandum için almış olduğu 'evet' kararının Bayburt Alperen Ocakları olarak destekliyoruz. Her daim devletimiz yanında olan şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun olduğu gibi bugün bizlerde devletimizin geleceği için devletimizin yanındayız. Devletimizin de şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dosyasının ucu kime dokunursa dokunsun diyerek Pelsilvanya'daki vatan haininin biran önce ülkemize getirilerek en ağır şekilde cezalandırılmasını ve cennet mekân liderimizin ebedi istirahatgahında huzura kavuşmasını istiyoruz." 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.