Demirözü yüksekokul istiyor

Demirözü Dernekler Birliği Başkanı Selami Hacıarifoğlu, bazı yönetim kurulu üyeleri ve Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Sami Hacıarifoğlu ile birlikte Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

Demirözü yüksekokul istiyor
Bayburt Postası - Demirözü Dernekler Birliği Başkanı Selami Hacıarifoğlu, bazı yönetim kurulu üyeleri ve Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Sami Hacıarifoğlu ile birlikte Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

Bayburt Demirözü Dernekler Birliği’nin çalışmalarını Rektör Coşkun ile paylaşan Başkan Hacıarifoğlu, Rektör Coşkun’u Demirözü ilçesinde muhtarlar için verecekleri kaynaşma yemeğine davet etti.

Demirözü’ne meslek yüksekokulu yapılması için nüfus konusunda çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Hacıarifoğlu, yapılan kampanyalarla 4 bin kişinin nüfus kayıtlarını Demirözü’ne almalarını sağladıklarını, nüfusun artması için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Rektör Coşkun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bayburt Demirözü Dernekler Birliği heyetine teşekkür etti. Rektör Coşkun, Demirözü merkezdeki nüfus kriterinin aşılması durumunda meslek yüksekokulu için gerekli desteği vereceklerini belirtti.

Ziyarette Bayburt Demirözü Dernekler Birliği Başkanı Selami Hacıarifoğlu, yanı sıra başkan yardımcısı Fuat Bayram, Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Sami Hacıarifoğlu, yönetim kurulu üyesi Cavdar Kıranoğlu da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.