Bayburt Dernekler Arası Bilgi Yarışması 14 Yaşında

İstanbul'da bu yıl 14. düzenlenen dernekler arası bilgi yarışması Bağcılar Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Bayburt Dernekler Arası Bilgi Yarışması 14 Yaşında

Bayburt Postası - Yarışmaya; Ağören Derneği, Aksaçlı Derneği, Alapelit Derneği, Danişment Derneği, Elmalı Derneği, Kabaçayır Derneği, Kavacık Derneği, Masat Derneği, Ozansu Derneği, Sancaktepe Derneği, Taşçılar Derneği, Yukarı Kırzı Derneği katıldı.

Dernek Kültür Komisyonu ve Final Okulları işbirliğiyle hazırlanan sorularla “Bilgiler Yarışıyor, Gençler Kaynaşıyor” sloganı ile gerçekleşen yarışmada Elmalı Köyü Derneği birinci, Kabaçayır Köyü Derneği ikinci, Sancaktepe Köyü Derneği ise üçüncü oldu. 

Programa, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Zeynep Nergis ve davetliler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rambo yağız 2 yıl önce

Kabaçayır köyündenim mşlh