Karasu Nehri buz tuttu

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan soğuklar, Erzincan'da Fırat Nehri'nin kolu olan Karasu'nun buz tutmasına neden oldu.Erzincan genelinde özellikle akşam saatlerinde etkili olan soğuklar Fırat’ın kolu olan Karasu Nehri'nde buz kütlelerinin...

Karasu Nehri buz tuttu
Bayburt Postası - Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan soğuklar, Erzincan'da Fırat Nehri'nin kolu olan Karasu'nun buz tutmasına neden oldu.

Erzincan genelinde özellikle akşam saatlerinde etkili olan soğuklar Fırat’ın kolu olan Karasu Nehri'nde buz kütlelerinin oluşmasına neden oldu. Akşam saatlerinde sıfırın altında 15'lere kadar düşen hava sıcaklığı nedeniyle, nehrin bazı bölümleri buz tuttu.

Karasu Nehri'nin buz tutması ile vatandaşlar da nehir üzerinde geziyorlar. Vatandaşlardan Muhammet Akan (25), “Bu sene kar yağmadı. Ocak ayının ortasındayız. Kar yağmadı havalar çok soğuk gidiyor. Fırat buz tutmuş” dedi.

Emre Aktepe (24) ise, “Ocak ayının ortasındayız aşırı bir soğuk var. Bize Fırat buz tutmuş dediler. Geldik Fırat Nehri'nde geziyoruz. Üzerinde yürüdük. Bayağı kalın bir buz var. Güzel bir görüntü olmuş. Hava gerçekten çok soğuk. Bizde bu güzelliği görmeye geldik” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.