Başkan Pekmezci, Maltepe ve Tuzla Derneklerinde Bayburtlular'la buluştu

Türkiye Bayburtlular Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 'Sevdamız Bayburt Tanıtım Günleri'ne katılmak için İstanbul'da olan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Maltepe ve Tuzla'daki Bayburt derneklerini ziyaret etti.

Başkan Pekmezci, Maltepe ve Tuzla Derneklerinde Bayburtlular'la buluştu

Bayburt Postası - Dernek merkezlerinde Maltepe Bayburt Dernek Başkanı Şahin Yücel ve Tuzla Bayburt Dernek Başkanı Abdullah Bayram tarafından karşılanan Pekmezci, Bayburtlular ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Başkan Pekmezci, hemşehrileri buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, gurbette Bayburt'u yaşadığını belirtti. 

Başkan Pekmezci, yaptığı açıklamada, "İstanbul'da hemşehrilerimiz ile buluşmanın sohbet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ziyaretlerimizde beraber olduğumuz Maltepe Dernek Başkanımız Şahin Yücel, Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla AK Parti İlçe Başkanı hemşehrimiz Avukat Talha Tayfur, Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hicabi Durmuş, Bayburt Vakfı Genel Sekreteri Levent Ayaz, Tuzla Dernek Başkanı Abdullah Bayram, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, Bayburtlu Dostlar Meclisi Başkanı İsmail Gürbüzer, dernek yöneticilerine ve yerel sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimiz ile güzel bir akşam geçirdik. Gurbette Bayburtu yaşadık. Gurbette Bayburt'u yaşatmak bir nebzede sıla hasretini dindirir. Derneklerimiz ve vakıflarımızda bu görevi yerine getiriyorlar. Hemşehrilerimizle Bayburt'u konuştuk. Çok güzel ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.