Gümüşhane'de ev soyan hırsızlar, Bayburt'ta yakalandı

Gümüşhane'de bir evden 60 bin liralık ziynet eşyası ile para çalan hırsızlar, güvenlik kamerası görüntüleri incelenerek yakalandı.

Gümüşhane'de ev soyan hırsızlar, Bayburt'ta yakalandı

Bayburt Postası - Hasanbey Mahallesi'nde önceki gün, bir konuta girerek yaklaşık 60 bin liralık altın ve paraları çalan 4 şüpheli, ekipleri harekete geçirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çok sayıda güvenlik kamerasının incelenmesinin ardından tespit edilen şüphelilerin, Kayseri merkezli hırsızlık grubu oldukları, çok sayıda suç kayıtlarının olduğu ve hırsızlık amacıyla il dışından Gümüşhane’ye geldikleri tespit edildi.

A.K., E.A., S.B. ve C.A. isimli 4 şüphelinin, kamufle olmak için yer yer yaşı ufak çocukları da kullandıkları, normal vatandaş ve aile görüntüsü verdiklerini belirlendi.

Bayburt’ta yakalandılar

Şüphelilerin hırsızlık olaylarının ardından Bayburt’a gittiklerini tespit eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli araç ve şahısları Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi.

Ziynet eşyaları ve paralar, sahibine verildi

Yakalanan A.K., E.A., S.B. ve C.A., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, hırsızların apartmana girerken yüzlerini elleriyle kapattığı anlaşıldı. Çalınan ziynet eşyaları ve paralar, sahibine teslim edildi. (İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT 'LU 2 yıl önce

81 İL'İN EMNİYET VE JANDARMA TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR'LER TEBRİKLER BAŞARILAR....