Buzlu camlarla kamufle etmişler!

Yapılan yol uygulamasında bir TIR içerisinde 217 bin 50 paket kaçak sigara ele geçirildi...

Buzlu camlarla kamufle etmişler!

Bayburt dahil bölgemiz son yılların en hareketli, uyuşturucu madde ve kaçak sigara operasyonlarına sahne oluyor. Gerek jandarma, gerek polis ise bu hareketli zehir trafiğine göz açtırmıyor. 

Dün, Erzincan sınırlarında yapılan yol uygulamasında bir TIR içerisinde 217 bin 50 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Erzincan-Erzurum Karayolu üzerinde şüphe üzerine durdurulan ve sürücülüğünü C.S. isimli şahsın yaptığı 31 plakalı tırda yapılan aramalar neticesinde; buzlu camlar kullanılarak kamufle edilen tahta kasalar içerisine gizlenmiş vaziyette değişik markalarda toplam 217 bin 50 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Ele geçirilen kaçak sigaraların bulunduğu tırın sürücüsü C.S. isimli şüpheli hakkında "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na Muhalefet" suçundan işlem başlatıldı.

3 bin paket de Bayburt'ta yakalandı

Öte yandan Bayburt’ta polisin yaptığı yol uygulamasında 3 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Araç sürücüsü İ. Ö. isimli şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 



Anahtar Kelimeler:
Kaçak SigaraJandarmaPolis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.