Karabulut'tan kasap esnafına ziyaret

Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut, Kurban Bayramı öncesi kasapları ziyaret etti.

Karabulut'tan kasap esnafına ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut, Kurban Bayramı öncesi kasapları ziyaret etti.

Karabulut, kasapların Bayburt hayvancılık sektöründe önemli yeri olduğunu belirterek, "Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kasaplarımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. İl Müdürlüğü olarak Türkiye'de ilk defa hazırlanan kurban rehberlerimizden kasaplarımıza dağıttık" dedi.

Kurban döneminde yapılan çalışmaların daha verimli geçmesi adına onların da tecrübe ve gözlemlerinden yararlanmak amacıyla fikirlerini aldıklarını anlatan Karabulut, "Aynı zamanda ilimizdeki kasaplarımız kurban döneminde kurbanlık hayvan alımında ve kurban kesiminde yoğun mesai içerisinde olduklarından, kendileri ile özellikle kurban alımı, kurban kesimi, kurban etlerinin değerlendirilmesi gibi hususlarda yasal gereklilikleri paylaştık. Bu sektör içerisinde yer alan herkesin tecrübesi birikimi bizim için çok değerlidir. İlimiz kasaplarının bu yöndeki fikir ve önerilerini de çalışmalarımızda dikkate alacağız" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.