Baykes Tuğla Fabrikası'nda yeni dönem

Baykes Tuğla Fabrikası, Ali Haydar Karabacak'tan boşalan genel müdürlük görevine Bayburt eski Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kondolot'u getirdi.

Baykes Tuğla Fabrikası'nda yeni dönem
Bayburt Postası - Baykes Tuğla Fabrikası, Ali Haydar Karabacak'tan boşalan genel müdürlük görevine Bayburt eski Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kondolot'u getirdi.

Baykes Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Keskin, bir basın toplantısı düzenleyerek Selahattin Kondolot'un göreve getirildiğini açıkladı.

Bayburt'ta inşaat sektöründe faaliyet gösteren işletmecilerin de katıldığı toplantıda konuşan Ulvi Keskin, eski genel müdür Ali Haydar Karabacak'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Selahattin Kondolot'a görevinde başarılar diledi.

Keskin, şu açıklamayı yaptı:

"45 yıldır ilimizde faaliyet gösteren ve 1998 yılında devralarak kurduğumuz Baykes Limited Şirketi'nde genel müdür yardımcısı ve genel müdürlük görevlerinde bulunan Ali Haydar Karabacak görülen lüzum üzerine yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Şimdiye kadar yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Yönetim kurulunda aldığımız karar doğrultusunda boşalan genel müdürlük görevine sayın Selahattin Kondolot'u atamayı uygun gördük. Şirketimize yeni bir ufuk ve katkılar sağlayacağına düşüncesindeyiz. Şimdiden görevinde başarılar diliyoruz."

Baykes Tuğla Fabrikası'nın bölgede lider bir kuruluş olduğunu ifade eden yeni genel müdür Selahattin Kondolot ise, "Daha önce görevi yürüten ve başarılı görev yaptığına inandığım tüm şirket çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Bayburt 45 yıllık bir süreç içerisinde bu sektörde hem bölgede, hem ilimizde liderlik vasfını yürütmüş. Yaklaşık 2 milyon tuğladan, 25 milyon tuğlaya kadar yükselme temin edilmiştir. Bu tür çalışmalar bir bütünlük gerektiren başarılardır. Bana verilen görevden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
caglar 8 yıl önce

AKP nin istekleri ve yaptirimlari bittiyse acin su fabrikayida insaat iscisi ac kalmasin bu arada kisin iskurdan yatip maas almadigimiz icin insaat iscisi olarak biran once calisip para kazanmak istiyorum umarim anlarsiniz zengin beyler cukkasi saglam beyler

Avatar
dursun ali daştan 8 yıl önce

bu biraz 28 şubat atamalarını hatırlatır cinsden bir atama gibi geldi, insan şirketinde her türlü tasarrufu yapma hakkına sahiptir.serbes piyasada bunların olması hoş gelmedi

Avatar
.... 1 yıl önce

Ölüm var hesap var.
Sen biraz rahat yatamiycaksin gibi geliyor ulvi bey.
Parası olanin vicdani olmuyor.

Avatar
haci_ali 8 yıl önce

Yeni mudur seçimi tam isabet bu arkadaş hem mhp döneminin hem akp döneminin vazgeçilmez belediye başkan yardımcısı.şehrimize belediyecilik adına çok büyük eserler bırakmıştır misal ponserekteki kum havuzları kişiliği ve donanimiyla örnek bir yonetici

Avatar
Abdullah 4 yıl önce

Bakalım öbür dünyada ne yapıcaksınız almanyadaki iscilerden toplanan paralarla yapıla baytaş fabrikasını calarak ellerinden aldınız haram olsun

Avatar
veli 13 ay önce

fetocü ulvi yaktın herkezi Allahından bulursun ölümde eline geçmez inşAllah