Bayburt OSB’ye yatırımcı ilgisi artıyor

Altyapı çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Bayburt Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yatırımcıların ilgisi her geçen gün artıyor.

Bayburt OSB’ye yatırımcı ilgisi artıyor
Bayburt Postası - Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun giriş kapısı niteliğindeki Bayburt, stratejik konumu ve son yıllarda gerçekleştirilen büyük ulaşım yatırımlarıyla müteşebbisler için çekim merkezi haline gelmeye başladı. Bu kapsamda Trabzon’da faaliyet gösteren BORSİS Plastik Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.
 
Vali Pehlivan, firma hakkında Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Topal, Noğman Polat ve Zekeriya Şahin’den bilgiler alarak firmanın Bayburt’ta hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 
Trabzon başta olmak üzere bölgede faaliyet gösteren 4 firma ile de görüşmelerin sürdürüldüğü OSB yatırım alanları için BORSİS tarafından tahsis başvurusu gerçekleştirildi. Yıl içerisinde inşaatına başlanacak ve Koruge boru imalatı yapacak olan tesiste ilk etapta 30 kişilik istihdam öngörülüyor.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt OSB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.