İlk konserde Rock Grubu Kolpa ve Buray sahne aldı

24. Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ilk konserde Rock Grubu Kolpa ve Buray sahne aldı.

İlk konserde Rock Grubu Kolpa ve Buray sahne aldı
Bayburt Postası - Şair Zihni Kent Ormanı'nda bulunan Amfi Tiyatroda gerçekleşen konsere Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan, Ankara Bayburt Kültür Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Aydın Temuçin, Samsun Baybyrt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Hakan Tali, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sahneye ilk Kolpa grubu çıktı. Geceye renk katan performansın ardından sahne alan Buray ise Türk Pop müziğinin güzel örneklerini dinleyiciler ile paylaştı.



Bayburtlu gençlerin eğlenceye doyduğu gecede kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mete Memiş konsere iştirak eden vatandaşlara teşekkür ederek, "İnşallah memnun kalacaksınız, gönlünüz hoş olacak, yürekleriniz coşku dolacak, geleceğiniz bugünlerden daha ak, daha güzel olacak" dedi.

Yurdun değişik bölgelerinden şölene davetli olan halk oyunları ekiplerinin gösterilerinin de yer aldığı konserde Belediye Başkanı Mete Memiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk’un gecenin anısına Kolpa ve Buray’a plaket takdim etmesiyle sona erdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.