Yeni Emniyet Müdürü yaptığı operasyonlar ile tanınıyor

Yeni kararname ile Bayburt’a atanan Emniyet Müdürü Mesut İnce, İstanbul 1958 doğumlu.  Evli ve bir kız babası olan Mesut İnce, Eskişehir Çifteler nüfusuna kayıtlı. 1978 yılında Polis Enstitüsünden mezun olan Mesut İnce, Başkent Ankara’da göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Antalya, Muş, Zonguldak, Gümüşhane, Bartın, Kırklareli, Sinop ve Samsun illerinde görev yaptı. 11.07.2002 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek APK Daire Başkanlığına APK Uzmanı, Teftiş Kurulu Başkanlığında Başmüfettiş olarak görev yapan Mesut İnce, son olarak Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne atanarak burada görev yaptı.

Yeni Emniyet Müdürü yaptığı operasyonlar ile tanınıyor

Emniyet Müdürü Mesut İnceYeni kararname ile Bayburt’a atanan Emniyet Müdürü Mesut İnce, İstanbul 1958 doğumlu.  Evli ve bir kız babası olan Mesut İnce, Eskişehir Çifteler nüfusuna kayıtlı. 1978 yılında Polis Enstitüsünden mezun olan Mesut İnce, Başkent Ankara’da göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Antalya, Muş, Zonguldak, Gümüşhane, Bartın, Kırklareli, Sinop ve Samsun illerinde görev yaptı. 11.07.2002 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek APK Daire Başkanlığına APK Uzmanı, Teftiş Kurulu Başkanlığında Başmüfettiş olarak görev yapan Mesut İnce, son olarak Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne atanarak burada görev yaptı.

Organize suç örgütlerini çökertti

Mesut İnce, Bartın da görev yaptığı sürede başta çete ve organize suç örgütleri olmak üzere başarılı operasyonlara imza attı. Kalkan, Kene, Kelebek, Sarı Kanat kod adlarıyla ulusal basında da ses getiren huzur operasyonlarına imza atan Mesut İnce, görev yaptığı sürede Bartın da suç oranını düşürdü.

Bartın İl Özel İdaresi’ne operasyon düzenledi

Bartın İl Özel İdaresi’nin yaptığı ihaleleri inceleyen polisin yaptığı operasyonda 7 kişi tutuklandı. Bartın İl Özel İdare Müdürlüğü'nün Köylere Hizmet Götürme Birliği kapsamında yaptığı bazı ihalelerle ilgili gelen şikayet üzerine polis, ihale dosyalarını ve bilgisayar kayıtlarını inceledi. Yapılan soruşturma kapsamında, aralarında memur ve mıcır firmalarının sahiplerinin de bulunduğu 12 kişi, ‘İhalelere fesat karıştırma, haksız menfaat temin etme edimin ifasına fesat karıştırma, rüşvet almak ve vermek, güveni kötüye kullanmak, irtikap’ suçlamasıyla gözaltına alındı.

Bartın Basını ile iyi diyalog içindeydi
 
Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan ile yaptığımız telefon görüşmesinde,  “Müdürümüz yerel basına özel önem verirdi. Bartın’da göreve başladığı ilk hafta kahvaltılı bir tanışma programı düzenleyerek bizlerle tanıştı. Emniyet Müdürlüğü’ne ait internet sitesine ise Basın bölümü açtırdı. Kendisine Bayburt’ta başarılar diliyor, Bayburt Emniyet Müdürlüğü’nden ilimiz Bartın’a atanan yeni Emniyet Müdürümüz Burhan Gümüş’e de hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.”

Ayşe İnce, halk arasındaydı

Mesut İnce’nin eşi Ayşe İnce, Bartın’da bulunduğu süre içerisinde geleneksel yardım kermeslerini başlattı. Okuyan şehit çocukları ve lösemili çocuklara öncülük yaptığı organizasyonlar ile yardım elini uzatan Bayan İnce, Türk Müziği Korosu kurmanın yanı sıra kendisi de solist olarak sahneye çıktı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.