Bayburt'ta okul servis araçları denetleniyor

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde okul servis araçları denetlenmeye devam ediyor.

Bayburt'ta okul servis araçları denetleniyor

Bayburt Postası - Jandarma ekiplerince Adabaşı köyü mevkisinde gerçekleştirilen denetimlerde öğrencilerin can güvenliği için servis araçları özenle denetlendi, şoförlere gerekli uyarılar yapıldı. Bununla birlikte bulundurulması zorunlu olan 'Dur' yazılı levhaları kontrol edildi.  

Ekipler, araç muayenesi yaptırmamak, Okul Servis Araçları Yönetmeliği’ne uymamak, emniyet kemeri takmamak gibi ihlallerin yapılması durumunda idari para cezası uygulanacağını sürücülere hatırlattılar. 

Araçlarında can taşıdıklarını bu nedenle olması gerekenden daha hassas ve özenli davrandıklarını belirten şoförler, ekiplere  kurallara uyduklarını söylediler. Şoförlere duyarlılığı için teşekkür eden ekipler ise denetimlerin eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceğini bildirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.