“Türk Eğitim Sen”e kadın eli değdi…

Türk Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından 81 il şubelerine gönderilen talimatla kurulan Türk Eğitim Sen Bayburt Şubesi Kadın Komisyon Başkanlığı, görev bölümü yaptı. Türk Eğitim Sen Kadın Komisyon Başkanlığına getirilen Zeynep Sultan Tuna başkanlığında yapılan ilk toplantı, sendika merkez binasında gerçekleşti. Türk Eğitim Sen Bayburt Şubesi’nin, kurulan Kadın Komisyon Başkanlığı ile daha da güçlendiğini vurgulayan Zeynep Sultan Tuna, atılan adımın kararlı bir adım olduğunu söyledi.Tuna, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türk Eğitim Sen”e kadın eli değdi…

Türk Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından 81 il şubelerine gönderilen talimatla kurulan Türk Eğitim Sen Bayburt Şubesi Kadın Komisyon Başkanlığı, görev bölümü yaptı. Türk Eğitim Sen Kadın Komisyon Başkanlığına getirilen Zeynep Sultan Tuna başkanlığında yapılan ilk toplantı, sendika merkez binasında gerçekleşti. Türk Eğitim Sen Bayburt Şubesi’nin, kurulan Kadın Komisyon Başkanlığı ile daha da güçlendiğini vurgulayan Zeynep Sultan Tuna, atılan adımın kararlı bir adım olduğunu söyledi.

Tuna, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türk Eğitim Sen”e kadın eli değdi…“Bu kararlı adımın her şeyi çözmeyeceğini inanıyoruz ama gayretlerimizle çok daha iyi yerlere ulaşacaktır. Bu çözüm kağıt üzerinde kalmayacaktır. Bu komisyonun kuruluş amacı bayanlarımızı sendikaya katılmaya teşvik adına yapılmış bir çalışmadır. Bundan önce sendikamızın çalışmalarında, bayanların hem sayı olarak hem de katılım olarak eksikliği vardı. Ama bundan sonra bu eksiklik hissedilmeyecektir. Bu komisyon kurulduğu andan itibaren bayanlarımızda artık kendi sorunlarını rahatlıkla dile getirebileceklerdir. Sorunlarına daha etkili bir şekilde çözüm getirilecektir. Bayanlarımızı bir arada tutma adına bir dizi etkinlikleri de yapmayı hedeflemekteyiz. Gerek sağlık, gerek diğer konularda çeşitli konferanslar ve seminerler planlıyoruz. Kurulan yeni komisyonumuzun, camiamıza ve bayanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”
 
Türk Eğitim Sen Bayburt Şubesi Kadın Komisyon Başkanlığı Yönetimi şu isimlerden oluştu:
Zeynep Sultan Tuna (Başkan), Nihal Yıldız (Sekreter), Gülsen Kaba, Seher Karaaslan ve Ayla Tohum.

Komisyonu ve üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.