TOKİ 236 aileyi ev sahibi yaptı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Bayburt'ta yaptırdığı 236 konut sahiplerine teslim edildi. Bayburt'ta Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yüklenici firmalar Bayburt Group ve Yüksel Proje'nin işbirliğiyle yapılan 236 konut, 81 işyeri ve iş merkezi yapılan törenle ailelere ve dükkan sahiplerine teslim edildi. Gençosman Mahallesi İşmerkezi'nde yapılan törene Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, Bayburt Group'un sahibi Gıyasi Şentürk, Yüksel Proje'den Afşin Polat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TOKİ 236 aileyi ev sahibi yaptı
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Bayburt'ta yaptırdığı 236 konut sahiplerine teslim edildi. Bayburt'ta Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yüklenici firmalar Bayburt Group ve Yüksel Proje'nin işbirliğiyle yapılan 236 konut, 81 işyeri ve iş merkezi yapılan törenle ailelere ve dükkan sahiplerine teslim edildi.

Gençosman Mahallesi İşmerkezi'nde yapılan törene Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, Bayburt Group'un sahibi Gıyasi Şentürk, Yüksel Proje'den Afşin Polat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TOKİ 236 aileyi ev sahibi yaptı Törende konuşan Belediye Başkanı Bekir Çetin, Bayburt'ta yapılan çalışmalar ve verilen uğraşlar neticesinde birçok ilklerin kendileri döneminde gerçekleştiğine dikkat çekti. Çetin, belediyenin bütçesi sınırlı olmasına rağmen 150 ila 200 milyon YTL'ye mal olan projelere imza attıklarının altını çizdi.

Bayburt'ta cumhuriyet tarihinde ilk kez bu kadar yatırım yapıldığını belirten Çetin, "Uygulanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki 13 bin metrekare üzerine kurulu terminalimizle beraber fırın, cami, hamam, hal ve zahire dükkanları bulunmaktadır. Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en güzel terminalini yaparak esnafımızı da mevcut daracık alanlardan geniş ferah alanlara çıkarmış olduk. Bunun yanında 236 konut, 81 işyeri ve iş merkezinin de teslimiyle Bayburt şehir görümüne, insanımız da ev ve işyerlerine kavuşmuş oldu." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.