“10 yılda Bayburt’un çehresi değişecek”

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, yeniden Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na seçilen İbrahim Yumak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Rektör Yardımcısı Ömer Çomaklı ve Genel Sekreter Celal Akıl ile birlikte Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Başkan Yumak'ı ikinci kez seçilmesinden dolayı tebrik ettiğini belirten Rektör Mollamahmutoğlu, iki kez üniversiteler arası kurul toplantısı ve resmi işleri takip etme zorunda kaldığı için ziyaretin geciktiğini söyledi.  

“10 yılda Bayburt’un çehresi değişecek”

Rektör Mollamahmutoğlu, Yumak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduBayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, yeniden Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na seçilen İbrahim Yumak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Rektör Yardımcısı Ömer Çomaklı ve Genel Sekreter Celal Akıl ile birlikte Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Başkan Yumak'ı ikinci kez seçilmesinden dolayı tebrik ettiğini belirten Rektör Mollamahmutoğlu, iki kez üniversiteler arası kurul toplantısı ve resmi işleri takip etme zorunda kaldığı için ziyaretin geciktiğini söyledi.

 

Mevcut yerlerin üniversiteye devir işlemlerinin yapılmasını ve kendilerinin de iç ev diş mekanlarda çevre düzenlenmesiyle güzel bir kampüs yaparak öğrencilerin ve akademik personelin faydalanmaları gereken alanlar açılması gerektiğini ifade eden Rektör Mollamahmutoğlu, üniversitenin 10-15 yıl sonra Bayburt'un çehresini değiştireceğini altını çizdi. Mollamahmutoğlu, üniversitelerin bulunduğu ilin kalkınmasında önemli rol oynadığına vurgu yaparak ekonomik, sosyal ve kültürel alanda kazandıracağı çok şeyler olacağını dile getirdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ise üniversitenin Bayburt için çok önemli olduğunu söyleyerek, Bayburt'ta üniversitenin açılması konusunda çok çaba harcadıklarının altını çizdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yumak, "Bayburt'ta herkes üniversitenin açılması konusunda üzerine düşeni yerine getirmeye çalıştı. Bu yönde bir dernek de kuruldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile ikili diyalogla 75 milyar üniversite için yardım aldık. Bu noktada üzerimize yine bir vazife düştüğünde her zaman hazırız." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.