Sokakta bulduğu 5 bin lirayı sahibine verdi

Bayburt’tan Samsun’a gezmeye giden Bayburtlu bir vatandaş, arkadaşıyla sahilde gezerken yolda bulduğu 5 bin lirayı örnek bir davranış sergileyerek sahibine teslim etti.

Sokakta bulduğu 5 bin lirayı sahibine verdi
Bayburt Postası - Samsun’da sokakta yüklü miktarda para bulan genç, parayı sahibine ulaştırdı. Bayburt’tan Samsun’a gezmeye giden Bayburtlu bir vatandaş, arkadaşıyla sahilde gezerken bulduğu 5 bin lirayı örnek bir davranış sergileyerek sahibine teslim etti.

5 bin liralık banknotu Kurupelit Karakolu’na teslim eden Bayburtlu vatandaş Kadir Kaymak, parayı bulduğu yere telefon numarasının yazılı olduğu bir not bıraktı. “Paranı ben buldum” şeklindeki notun altına tereddüt etmeden telefon numarasını da yazan Kaymak, böylece kayıp paranın sahibine ulaşılmasını sağladı.

Kayıp paranın sahibi ise ismini vermek istemeyen bir avukat çıktı. Karakola gelerek 5 bin lirasını teslim alan avukat Z.K. gençlere çok teşekkür etti. 

Arkadaşlık teklifi!


Sergilediği duyarlı davranış nedeniyle dikkat çeken Kaymak’ın aktardığı bir başka bilgi tebessüm ettirdi. Telefon numarasının yazılı olduğu not ile ilgili korktuğu başına gelen Kaymak, gizli numaradan arandığını ve “Sahilde notu asarken sizi gördüm. Asil hareketinize hayran kaldım, tanışmak istiyorum” şeklinde teklif geldiğini de söyledi.
Haber: Elif Rabia Demirci

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yakışır 8 yıl önce

Yakışanı yapmış.Helal

Avatar
Bayburtlu.. 8 yıl önce

Bende zamanda 200bin tl 95 bin Mark bulmustum.. inanmayan sayin vural isasir a sorabilir.. insanlik hali buyutmemek Gerek elhamdulillah müslümanim diyen herkes öyle olmali...

Avatar
yunus 8 yıl önce

Bayburtlu kardeşime helal olsun bir bayburtlu olarak benide gururlandirdigi iiçin