Otomobil kanala uçtu, yaralılar var!

Pönserek Deresi’nin ıslah çalışması için açılan kanala otomobil uçtu. Kazada araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.

Otomobil kanala uçtu, yaralılar var!
Bayburt Postası - Pönserek Deresi’nin ıslah çalışması için açılan kanala otomobil uçtu. Kazada araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.

20 yıl önce üzeri kapatılan ve DSİ 22. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen bir çalışma kapsamında yeninden üzeri açılan Pönserek Deresi’nin devam eden çalışması için Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapatılmıştı. 

Gece 00.45’te otomobilin kanala uçtuğunu gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri araçta bulunan 3 kişiye ilk müdahaleyi yaptı. 24 AG 508 plakalı araçtan çıkarılan ve üniversite öğrencisi oldukları öğrenilen Serdar Ş., Deryami M. ve Serdar B. isimli şahısların Bayburt Devlet Hastanesi’nde devam eden tedavileri sonrasında durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
Öte yandan polis soruşturması devam eden kazada, kanala uçan araç sabah saatlerinde vinç yardımıyla çıkarılırken, trafiğe kapatılan ve uyarıcı levhaların yer aldığı kaza yerinde bulunan fren izleri ise dikkat çekti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamdi 7 yıl önce

Hiç doğru düzgün işimiz olmuyor.Bu yolun altına sağlam köprü gerekiyorken derenin üstü açık yerleriyle yazın uğraşıldı.Kışın yol kapatılıp betonarme köprü yapımına geçildi. eksi beş derecenin altında beton olmaz olsa da çürük olur. kaldı
ki şehrimizde ay başına kadar geceleri on-onbeş dereceye düşüyor.Her işinde olduğu gibi Malesef belediye biz yaptık oldu mantığıyla hareket ediyor.ağır tonajlı arabaların geçtiği bu yol çökerse mal ve can kayıpları olacağı hiç hesap edilmiyor.Çok yazık.

Avatar
GİDİN BİRDE HÜKÜMET KONAĞINA BAKIN 7 yıl önce

NE REZALET SONUNDA kim düşecek diye bekliyorduk utanmazlar öyle güvenlik önlemi alınır demirler batsaydı ne olacaktı yazıktır adiliktir...

Avatar
ALİ BABA 7 yıl önce

BU ŞEHİRDE HANGİ İŞ DÜZGÜN ONU BANA SÖYLEYİN. ALLAH AŞKINA BAYBURT'TA REZALETİN SON PERDESİ GÖSTERİMDE.

Avatar
Kemal 7 yıl önce

Allah aşkına gidin birde hükümet konaginda çalışan firmaya bakın adamlar kapatmış herşeyi ya Allahtan çocuk düşmedi yukarıda yapılan kanalın etrafında Birtane bile güvenlik önlemi yok DSİ kontrolünde yapıyorlar hepsi Allahlik

Avatar
Ahmet Çağıldak 7 yıl önce

Ha gayret, kişi başına kaza rekorunu ele geçireceğiz.

Avatar
SIRADA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI VAR 7 yıl önce

Sıradaki düşüle ek yer sağlık müdürlüğü Allah korusun gelişi güzel zorla kapatmışlar biri düşerse sağ çıkamaz