Bayburt'ta 40 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Bayburt'ta 40 çocuk Bayburt Alperen Ocakları tarafından düzenlenen şölenle sünnet ettirildi.

Bayburt'ta 40 çocuk erkekliğe ilk adımı attı
Bayburt Postası - Bayburt'ta 40 çocuk Bayburt Alperen Ocakları tarafından düzenlenen şölenle sünnet ettirildi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayı Ünsal Karabulut ile Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Tarık Sarı'nın katılımıyla gerçekleşen şölende sünnet olan çocuklara Kuran-ı Kerim ve ayakkabı hediye edildi.

Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Tarık Sarı'nın Bayburt teşkilatına ve sponsorlara teşekkür ettiği programda bir konuma yapan Bayburt Alperen Ocakları Başkanı Sinan Gül, Alperen Ocakları Bayburt faaliyetlerinde bahsederek, yarının geleceği çocuklara iyi bir gelecek hazırlamak için sürekli mücadele içerisinde olduklarını söyledi.

Gül, "Sizler daha güzel, daha dürüst, daha doğru bir dünyada yaşayın diye çalışıyoruz. Çünkü sizler bizim istikbalimiz, umut ışığımızsınız. Sizler bizim ülkümüzsünüz. Yaptığımız her şey sizin için" şeklinde konuştu. 

Gül, sünnet şöleninde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlara emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 9 yıl önce

İyiki varsın bayburt postası

Avatar
adım yeşil 9 yıl önce

bayburt ovası alperenler yuvası