Bayburt Kızılay’ın hizmet farklılığı

Türk Kızıklayı Erzurum Şube Başkanlığı katkısıyla Türk Kızılayı Bayburt Şube Başkanlığı’nca temin edilen malzemeler Bayburt Valiliği koordinasyonunda ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak.

Bayburt Kızılay’ın hizmet farklılığı
Bayburt Postası - Kızılay malzeme deposunda incelemelerde bulunan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türk kızılayı Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy’dan Erzurum’dan gelen malzemeler hakkında bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Aksoy ise, “Erzurum şube başkanımızın katkılarıyla Bayburt şubemize 3 kamyon malzeme getirdik. Bu malzemeleri Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda Bayburt şubemiz yöneticilerinden Ensar Yerlikaya ile gidip aldık. Türk Kızılayı Bayburt Şubesi olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Sayın valimizin oluruyla sağlık, aile ve sosyal politikalar ve SGK müdürümüzün ortak bir çalışmaları var. Bu çalışmada Türk Kızılayı’nın iyilik, merhamet elinin devam olarak onların belirleyeceği ihtiyaçlı ailelere bu malzemeleri dağıtacağız. Ayrıca SYDF, üniversitemiz ve muhtarlarımızdan bir çalışma istedik. Türk Kızılayı Bayburt Şubesi olarak biz de çalışma yapıyoruz. Biz de yönetici arkadaşlarımızın belirleyeceği ihtiyaçlı ailelere bu malzemeleri dağıtacağız. “ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.