“Sadece isim değişecek“

AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde kazanması halinde Bayburt Belediyesi’nin kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, “Belediyede sadece başkanın ismi değişecek ve hizmetler noktasında belediyemiz kaldığı yerden çalışmalarına devam edecektir” dedi.

“Sadece isim değişecek“
Bayburt Postası - AK Parti  Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde kazanması halinde Bayburt Belediyesi’nin kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, “Belediyede sadece başkanın ismi değişecek ve hizmetler noktasında belediyemiz kaldığı yerden çalışmalarına devam edecektir” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ile birlikte Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Mete Memiş, burada yaptığı açıklamada, “Seçilmemiz halinde Bayburt Belediyesi devamlılığı esas alacaktır. Sayın başkanın bıraktığı yerden 30 Mart itibariyle altyapı, atık su arıtma tesisi ve içme suyu projesi kesinlikle tamamlanacaktır. Sadece belediyede başkanın ismi değişecektir. Hizmetler noktasında belediyemiz kaldığı yerden çalışmalarına devam edecektir. Bayburt’umuza gerekli hizmetleri sizinde katkılarınızla hep birlikte yapacağız” dedi.

Çevre illerdeki adaylarla yaptığı görüşmelerde çeşitli karalama kampanyalarını duyduğunu belirten Memiş, Bayburt basınının seçim sürecini tarafsızlık ve ilkeli olma noktasında iyi götürdüğünü söyleyerek, ilde görev yapan tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

Basının bir şehrin hafızası olduğunu ve bu hafızadan en iyi şekilde yaralanmak adına basınla iyi ilişkiler içerisinde olacağını belirten Memiş, seçildiği takdirde basının tavsiyelerine kulak vereceğini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merve 10 yıl önce

Evet ilerleme yok kaldığı yerden gerilemeye devam!!!

Avatar
Bir Bayburtlu 10 yıl önce

Sayın belediye başkan adayım doğrudur söylediğiniz hacı ali polat başkanımın bıraktığı yerden devam edeceğinizi söylediniz bende buna inanıyorum çünkü hacı ali polat başkanımız bir imam hatip öğretmeni idi şimdi ise bir matematik öğretmeni gelecek her ikinizinde ancak o kadar kapasiteniz olduğunu kendi ağzınızla yorumluyorsunuz onun için bize öğretmen değil gerçek manada bayburt a yapacak bir insan lazım oda inşallah yakında belediye başkanı olacak ve aydınlık günler aydınla beraber doğacak sayğılarımla