Memiş: "Hanımların uyarılarını dikkate alacağım"

Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt Kadın Kolları teşkilatı 08 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir program düzenledi.

Memiş:
Bayburt Postası - Adalet ve Kalkınma Partisi Bayburt Kadın Kolları teşkilatı 08 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir program düzenledi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Yusuf Özkan Özburun’un ‘Toplumun Huzuru Aile’ konulu konferans verdiği programda bir konuşma yapan AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş, “Kadın gözü ile belediyecilik anlayışının değişeceğine inanıyorum. Allah nasip eder belediye başkanı seçilirsem hanımlarımızın uyarılarını dikkate alacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği program Beyzade Düğün Salonu’nda gerçekleşti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, programa gösterilen ilgiye teşekkür ettiği konuşmayla başlayan programda AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş de bir konuşma yaptı.

Partililerin alkışlarıyla kürsüye gelen Memiş, Hazreti Peygamberin kadınlara bakışını anlatarak sözlerine başladı.

Memiş, “8 Mart tüm dünya kadınlarının daha huzurlu yaşama isteklerini dile getirdikleri çok özel bir gündür. Yılın sadece bir günü kadınları hatırlamak onların aile ve toplum üzerindeki değerlerini ön plana çıkarmakla onların hak ettiği kazanımlar ödenmiş olmaz. Müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, tüm insanlığa örnek olmalıdır. Sembolik olarak kutlanan bugünün anlam ve içeriği bir ömür boyu unutulmamalıdır ” dedi.

AK Parti iktidarı öncesinde toplumda kadınlara gereken fırsatın verilmediğini söyleyen Memiş, “Ülkemizin kadınların eğitim, sağlık, siyaset ve toplumun her alanında özgür ve aktif olarak görev almalarına fırsat verilmesi gerektiğine inanan partimiz kadın elinin değdiği her işin estetik olarak güzel olacağına inanmaktadır. Evini çekip çeviren, güzelleştiren hanım kardeşlerimizin siyasete de nezaket ve estetik katacağına inanmaktadır” dedi.



30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde kadına verilen önemi anlatmak adına belediye meclis üyeliğinde kadın adaylar  gösterdiklerine de değinen Memiş, “Kadın teşkilatımızı partimizin başarısının en önemli itici gücü olarak görmekteyiz. Siyaset yapmak isteyen hanım üyelerimizden 3 hanım kardeşimizi 30 Mart seçimlerinde belediye meclis üyeliği için aday gösterdik. Kadın gözü ile belediyecilik anlayışının değişeceğine inanıyorum. Allah nasip eder belediye başkanı seçilirsem hanımlarımızın uyarılarını dikkate alacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

Program Kişisel Gelişim Uzmanı Yusuf Özkan Özburun’un ‘Toplumun Huzuru Aile’ konulu konferans vermesiyle son buldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kanki 10 yıl önce

Bayanlar bu muta işine kızıyormu yoksa ne diyorlar

Avatar
Ayşe 10 yıl önce

Fotoğrafları tek tek inceledimde salonu galiba hep 18 yaş altı doldurmuş

Avatar
Bayburtlu Hanım @Ayşe 10 yıl önce

Ayşe hanım bilirsiniz belki bizim yöremizin hanımlarının büyük bir geneli bırakın sosyal medyada görüntülenmeyi fotoğraf çektirirken dahi çok hassas davranan görüntülenmeyi çokda istemeyen bir yapıya sahip insanlarız. Yerel medyamızında bu duyarlılıkla yayınladığı fotoğrafları emin olun taktir ile takip ediyoruz. Genç nesil bu konuda çok daha rahat o yüzden gençler daha yoğun fotoğraflarda ön plandalar.

Avatar
Hasan 10 yıl önce

KANKİ OLACAK KİŞİ O KADINLARIN ÇOĞU MUTA NEDİR BİLMEZ..O İNSANLARIN HEPSİ NAMUSLU ŞEREFLİ İNSANLAR...EDEPSİZLİĞİN LÜZUMU YOK..ADAM GİBİ YORUMYAZ...BELLİKİ SEN MUTA NİKAHIYLA İLGİLİSİN... ADMİN BU TÜR YORUMLARI NASIL YAYINLARSIN... ONLAR BİZİM ANALARIMIZ BACILARIMIZ... SİYASET YAPACAKSAN ADMA GİBİ İSMİNİ YAZ ÇIK SOKAKTA SÖYLE BUNLARI GÖRELİM BOYUNU...

Avatar
KANKİ @hasan 10 yıl önce

Sadece bir soru başka art niyet yok.Kadınların bu konularda bilinçli olması kötü değildir. Siz daha çirkin üsluba sahip olup bir mümine yakışmayan kelimeler kullandığınız için sayın hasan sizi kınıyorum.Lütfen saygılı olmanızı beklerim. Kelimeler aktında mana arayanlar her zaman kaybeder.

Avatar
Muharrem @Ayşe 10 yıl önce

Hala bunların arkasından gidenden ne beklenirki.

Avatar
Baba 10 yıl önce

Galiba muta konusunda uzman olan arkadaşlar, bunu bir provakasyon aracı olarak kullanmakta da maharetliler.O kadınlar iffetlerine düşkündürler bundan kimsenin şüphesi olmasın, yorumlarınız ne kadar dindar olduğunuzun göstergesi zaten.

Avatar
Aydın 10 yıl önce

Bu senin ailen, kardeşin olabilir.