Kobal: “Sandıktan güçlenerek çıkacağız”

AK Parti Bayburt teşkilatı seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kobal: “Sandıktan güçlenerek çıkacağız”
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt teşkilatı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün netleşen il genel meclisi belediye meclis üyelerinin de katılımıyla devam eden çalışmalarla ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde halkımızın güçlü bir desteğini alarak, güçlenerek sandıktan çıkacağımıza inancımız tamdır” dedi.

“Ak Belediyeci’liğin Bayburt yerelinde devam etmesi için mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak gitmediğimiz yer, sıkmadığımız el kalmayacak” diyen Kobal, şu açıklamayı yaptı:
 
“30 Mart 2014 Yerel Seçimleri ülkemiz ve milletimiz için önemli hale gelmiştir. Başbakanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi 'bu seçim bir istiklal mücadelesidir.' Biz AK Parti Bayburt İl Teşkilatı olarak Ak Belediyeciliğin Bayburt yerelinde devam etmesi için mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak gitmediğimiz yer, sıkmadığımız el kalmayacak. 10 yılda Ak Belediyeciliğin Bayburt yerelinde yaptığı hizmetler ortadadır. Güçlü iktidarın desteğiyle yürüyen belediyecilik anlayışımızın devam etmesi için aziz milletimizin desteğine ihtiyacımız vardır. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde halkımızın güçlü bir desteğini alarak, güçlenerek sandıktan çıkacağımıza inancımız tamdır. Ben AK Parti İl Başkanı olarak, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve merkez ilçe teşkilatımız ile beraber Bayburt’taki hizmetlerimizin devam edebilmesi için hiç durmadan çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetler ve yapacağımız projeler için halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Biz Ak Kadrolar olarak her zaman hizmet etmek ve milletimizi sevindirmek için varız.”

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş ise, "İstikrarın sürüp hizmetlerin daha iyi alınabilmesi adına halkımızın desteklerine ve dualarına ihtiyacımız var. Yeni Türkiye, yeni Bayburt için her zaman halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız. ‘Daima Millet Daima Hizmet’ düsturunu unutmadan çalışmalarımızı yılmadan sürdüreceğiz" diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.