Demirözü ve Gökçedere, nefes nefese

Daha önce rahat kazanan mevcut başkanlar, bu defa nefes nefese bir yarışın ardından zafere ulaştı...

Demirözü ve Gökçedere, nefes nefese
Demirözü ve Gökçedere, son yılların en çekişmeli seçim yarışına sahne oldu. Daha önce rahat kazanan mevcut başkanlar, bu defa nefes nefese bir yarışın ardından zafere ulaştı.

Ak Parti; Demirözü’nde MHP ile Gökçedere’de ise Saadet Partisi ile yarıştı.

Selami Ersen, MHP adayı Ahmet Çizgici’nin çıkış yaptığı seçimde, Demirözü’nün yeniden Belediye Başkanı oldu.

Demirözü’nde seçim sonuçlarını görmek için tıklayın…



Bir başka benzer yarışta Gökçedere’de yaşandı.

Mevcut Başkan Necmettin Bakır’ı zorlayan isim ise bu defa eski partisinden Saadet Partisi adayı Doğan Ay oldu. 2009 yılında Saadet Partisi ile kazanan ve ardından AK Parti’ye geçen Bakır, az bir farkla da olsa seçim yarışını göğüsleyerek koltuğunu korudu ve yeniden Gökçedere Belediye Başkanı oldu.

Gökçedere’de seçim sonuçlarını görmek için tıklayın…





Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen kimdir?

1974 yılında Bayburt’ta doğan Selami Ersen, ilk ve orta öğrenimini Bayburt’ta, lisans eğitimini 1997 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünde tamamladı. Aynı yıl Erzurum’daki bir yem fabrikasında idareci olarak mesleki görevine başladı ve ardından, 1998 yılında Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak kamu hizmeti görevine geçti. 1999 yılında kurumlar arası geçiş ile Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın Bayburt taşra teşkilatında göreve başladı. 2000 yılında Demirözü İlçe Tarım Müdürü olan Ersen, 2009 yılında AK Parti’den Demirözü İlçe Belediye Başkanı seçildi. Selami Ersen 30 Mart 2014 yerel seçimlerini de kazanarak, Demirözü’nde yeniden Belediye Başkanı oldu. Ersen; evli ve 2 çocuk babasıdır.

Gökçedere Belediye Başkanı Necmettin Bakır kimdir?


Necmettin Bakır, 1960 yılında Bayburt’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bayburt’ta tamamladı. 1987 yılında göreve başladığı emniyet teşkilatında çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra 2006 yılında emekli oldu. 2009 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi’nden Gökçedere Belde Belediye Başkanı seçildi ve ardından 2011 yılında AK Parti’ye geçti. Bakır, Gökçedere’de bu defa AK Parti’nin adayı olarak yarışı ikinci kez kazanarak Gökçedere Beldesi Belediye Başkanı oldu. Bakır, evli ve 6 çocuk babasıdır.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vedat Yılmaz 10 yıl önce

Beledıye Baskanlarımızı tebrık edıyoruz. SP ve MHP'li baskan adaylarımızıda bu yarısta oldukları için kutlarız. Benım fıkrımce kaybeden yok.

Avatar
Hakan Memişoğlu 10 yıl önce

Gümüşhanalıları tebrik ederiz, 3 dönem mhp'li oldu, tren projesini kazandılar, şimdi akp'li oldular! Bayburt siyasileri ders almalıdırlar, öyle değilmi!

Avatar
Ali Mert 10 yıl önce

Dogan bey mertligiyle dürüslügüyle her durumda bi adım öndedir

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Erdemli olmak karakter meselesidir kimin karakterli olduğunu herkes gördü görmeyenler de görecektir eminim.

Avatar
Pulurlu 10 yıl önce

Doğan AY oy için kimseye taviz vermedi dürüstlüğünü ispat etti eğilmedi takdire şayan birisi olarak hafızalara kazındı

Avatar
Gökçedere Sevdalisi 10 yıl önce

Doğan Ay AKP'den aday olsaydı açık ara önde rakibine fark atardı.Çünkü çok dürüst bir insan yinede kazanan Doğan Ay oldu

Avatar
Gökçedereli 10 yıl önce

Ak Parti, Belediye Başkanlığı Makamı, Tarikat, İşe Adam alma vaadi, Sosyal Yardımlaşmadan Yardım alanları ve Yaşlılık Maaşı alanları tehdit eden bir güçle yarışan Doğan AY, eğilirsem kırarlar deyip dik duran, eğilmeden ve hiçbir şekilde taviz vermeden onurlu bir seçim süreci yaşamış olup, alınan sonucu başarı olarak değerlendirip bütün belde halkına teşekkür ederek, rakibine başarılar dileyip, mütevaziliğini ortaya koyan birisidir.

Avatar
Pulur 5 yıl önce

İnşAllahbudönem Akparti Doğan Ay ilayoladevamder dürüstçalışacağından herkeseaynıeşitteduracağından beldemizeyakışırşekildehizmetğetireceyineinanıyorum 2019seçimsürecinde ğökçedere Akparti Adaylığınayakışırkişi Doğan Ay diyorum hayılıolmasınidiliyoruz Allahım hayırlısınıversin