Tarım danışmanlarına ilk ödeme yapıldı

Bayburt’ta tarımsal danışmanlık hizmeti sunan kuruluşlar ve serbest tarım danışmanlarına, hizmet verdikleri 190 işletme için toplam 114 bin 200 liralık desteklemenin birinci dilim ödemesi yapıldı...

Tarım danışmanlarına ilk ödeme yapıldı
Bayburt Postası - Bayburt’ta tarımsal danışmanlık hizmeti sunan kuruluşlar ve serbest tarım danışmanlarına, hizmet verdikleri 190 işletme için toplam 114 bin 200 liralık desteklemenin birinci dilim ödemesi yapıldı.

Konu ile ilgili Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Tarımsal Yayım ve Danışmanlık sisteminin çoğulcu, etkin ve verimli bir yapıya kavuşmasını sağlamak üzere, tarımsal işletmelere tarımsal danışmanlık hizmeti sunan kişi ve kuruluşlar 2009 yılından beri desteklenmektedir. 2013 yılı desteklemeleri kapsamında ise ilimizde 190 çiftçi bu hizmetten faydalanmaktadır. Tarımsal yayım ve danışmanlık desteklemeleri kapsamında her çiftçi için yıllık 600 lira destekleme ödemesi yapılmakta ve bu kapsamda 76 bin lira ödenmiştir. İkinci dilim destekleme ödemesi olan 38 bin liranın da Haziran ayında yapılacak olan denetimlerden sonra ödenecektir” denildi.

Anahtar Kelimeler:
TarımDanışmançiftçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.