Bayburt Ziraat Odası Başkanı Yıldırımtepe, Bakan Pakdemirli ile görüştü

Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, Ankara’daki temasları kapsamında Tarım ve Orman Bakanı Belir Pakdemirli ile görüştü. 

Bayburt Ziraat Odası Başkanı Yıldırımtepe, Bakan Pakdemirli ile görüştü

Bayburt Postası - Yıldırımtepe ziyarette, ‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’ projesi için Bakan Pakdemirli’ye teşekkür ederek, tarımda girdilerin artmasından dolayı çiftçinin zor durumda olduğunu da aktararak, Bayburt tarımı hakkında hazırladığı raporu sundu.

Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Nihat Çelik’le birlikte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştü. 

Ziyarette Bakan Pakdemirli’ye ehramdan üretilen kravat ve çanta hediye eden Yıldırımtepe, Bayburt’ta küçükbaş hayvancılığın gelişimine önemli katkı sunan ‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’ projesi için Bakan Pakdemirli’ye teşekkür etti. 

Yıldırımtepe, kuraklığın ardından tarımsal girdilerin artmasının çiftçiyi zor duruma soktuğunu Bakan Pakdemirli’ye aktararak, çiftçi kayıt sistemindeki problemlerden bahsetti. Yıldırımtepe, Bakan Pakdemirli’den çiftçi kayıt sisteminin artırılabilmesini talep ederek, Bayburt çiftçisi hakkında sorun ve çözüm önerisi içeren raporu sundu. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muzaffér gurbetteki keleverekli 2 yıl önce

Sayın Abuzer başkan seni tebrik ediyorum
Çünkü görevini hakiyle yapıyorsun görevinin
Sorumluluğu nun bilincindesin daima çiftçilere
Daha fazla imkân sunmak için ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyorsun keşke bütün seçil misler en az senin kadar yardımcı olmak için ellerinden geleni yapsalar ilgilenseler

Avatar
Ozan 2 yıl önce

Başkan raporu iletmiş olup çare Bakan da.

Avatar
vatandas 2 yıl önce

çiftçi ziraat odası baskanını seçemiyor secmeye hakkı yok, koltuğa oturan ölene kadar kalkmıyor, muhtarlar aracılığı ile kendine yakın kişileri delege yapıp kedileri çalıp kendileri söylüyorlar. kesinlikle odalar kapanmalı ....