3 milyonluk, 5 proje sunuldu

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında toplam yatırım tutarı 3 milyon 216 bin 724 lira olan 5 projenin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na sunulduğu açıklandı.

3 milyonluk, 5 proje sunuldu
Bayburt Postası - Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında toplam yatırım tutarı 3 milyon 216 bin 724 lira olan 5 projenin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na sunulduğu açıklandı. 

2013 Aralık ayında başlayan ve 11.02.2014 tarihi itibariyle sona eren yüzde 50 hibe destekli KKYDP 8. Etap uygulamalarıyla ilgili Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il müdürlüğünde değerlendirilen 5 projenin bakanlığa sunulduğunu belirtildi.  

Projelerin yatırım konuları hakkında da bilgi verilen açıklamada, “Bu projelerin yatırım konuları; 350 Baş Kapasiteli Keçi Ağılı ve Süt Sağım Tesisi yapımı projesi, 50 Başlık Manda Ahırı ve Süt Sağım Tesisi yapımı projesi, İnovasyona Dayalı Dut Pestili ve Köme Üretimi projesi, Yumurta Paketleme ve Depolama Tesisi projesi ile Süt İşleme Tesisi yapım projeleridir” denildi.

Başvuru yapılan 5 projenin toplam yatırım tutarının 3 milyon 216 bin 724 lira olduğu belirtilen açıklamada, bakanlıkça uygulanan hibe destekli programlardan 2007-2013 yılları arasında 10 proje uygulandığı, projelerin toplam yatırım tutarının 2 bin 947 bin 371 lira olduğu ve bunun 1 milyon 266 bin 728 lirasının hibe olduğu kaydedildi.



Anahtar Kelimeler:
ProjeKKYDP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.