Rakipler belli oldu

2014-2015 sezonu Spor Toto 3. Lig grupları belirlendi.

Rakipler belli oldu
Bayburt Postası - 2014-2015 sezonu Spor Toto 3. Lig grupları belirlendi. Temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 3 grup halinde oynanacak ligde 3. grupta yer aldı.

Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapılan kura çekimine; TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı, Profesyonel Kurul Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kanık, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve kulüp yöneticileri katıldı.

Kura çekimi öncesi kulüplere başarılar dileyen Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF yönetimi olarak her zaman kulüplerin yanında olduklarını ve bu yakın temasın yeni sezonda da süreceğini vurguladı.

Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise 3. Lig kulüplerinin önemine vurgu yaparak başladığı konuşmasında yeni sezonda 2. ve 3. Lig’lere getirilen genç futbolcu teşvik sistemi ve gelir dağılımında yapılacak iyileştirmeleri kulüp temsilcileriyle paylaştı.

54 takımın 3 grupta mücadele edeceği Spor Toto 3. Lig kura çekiminde temsilcimizin yer aldığı 3. grup şu takımlardan oluştu: 

Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Ankara Demirspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Balçova Belediyespor, Bayburt Grup Özel İdare, Bergama Belediyespor, Beylerbeyispor, Erzin Belediyespor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Etimesgut Belediyespor, İstanbul Güngörenspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Şekerspor, Orhangazispor, Sakaryaspor, Sandıklıspor, Silivrispor, Van Büyükşehir Belediyespor." 

Temsilcimizin yer aldığı 3. Grup’taki takımlar ve takımların geçtiğimiz sezona ilişkin kısa bilgileri şöyle:



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memo 10 yıl önce

slm