Lider fena patladı!

BAL Ligi 1. Grup'ta 16. hafta mücadeleleri sona erdi. 5 puan farkla ligde liderliğini sürdüren temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Gençosman Stadyumu'nda Beşirlispor'u ağırladı.

Lider fena patladı!
Bayburt Postası - BAL Ligi 1. Grup'ta 16. hafta mücadeleleri sona erdi. Lig lideri Bayburt Grup Özel İdarespor Gençosman Stadyumu’nda ağırladığı Beşirlispor’a yarım düzine gol attı. Ligin ikinci yarısına Dersimspor mağlubiyeti ile başlayan, geçtiğimiz hafta ise Göle Belediyespor’u deplasmanda mağlup  eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor galibiyet serisine Gençosman’da devam etti.

Ligin zayıf ekiplerinden Beşirlispor’u ağırlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor farklı kazandığı maçın ardından 38 puanla lig liderliğini sürdürdü.

Gençosman Stadyumu’nda saat 12.30’da başlayan maçı Hakan Durmaz, İbrahim Tokuç ve Mustafa Dağdelen üçlüsü yönetti.

İlk dakikalardan itibaren rakibe üstülüğünü gösteren ve gol yollarında etkili olmaya başlayan maçta temsilcimizin ilk golü Hakkı Kamar’dan geldi. 18. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Hakkı Kamar düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0

Golün ardından rakip sahada iyice baskı kurmaya başlayan temsilcimiz defansta verdiği açıkta golü kalesinde gördü. Beşirlispor’a beraberliği getiren golü 28. dakikada Şükrü Şahin kaydetti. 1-1

Beşirlispor’un beraberlik sevinci uzun sürmedi. Dakikalar 37’yi gösterdiğinde bu kez sahneye yıldız isim Kazım Şeker çıktı. Ceza sahası dışında kazanılan bir serbest vuruşta topun başına gelen tecrübeli isim topu ağlarla buluşturdu. 2-1

İlk yarısı 2-1 temsilcimizin üstünlüğüyle biten maçın ikinci yarısında maçın yıldızlarından Kazım Şeker ikinci kez topu ağlarla buluşturdu. Maç boyunca oynadığı futbolla beğeni toplayan Kazım Şeker, yine ceza sahası dışından  plase bir vuruşla kaleciyi ters köşeye yatırdı. 3-1

73. dakikada Erhan Namlı’nın korner atışından gelen topu ağlarla buluşturarak skoru 4-1’e getirdiği maçta, beşinci gol 76. dakikada Fatih Tüfek’in yerine oyuna giren Gökhan Özkan’dan geldi. 5-1

Son gol maç boyunca bir çok gol pozisyonundan yaralanamayan Recep Serkan’dan geldi. 86. dakikada korner atışında topa çizgiden dokunan Recep Serkan maça son noktayı koyan golü kaydetti. 6-1

Gerginlik coşkuyu bozamadı


Her maçta olduğu gibi Beşirlispor maçında da takımı yalnız bırakmayan taraftar, 90 dakika boyunca yine susmadı. Maçın 28. dakikasında Beşirlispor’a beraberliği getiren golü kaydeden Şükrü Şahin’in tribünlere doğru koşması maçta gergin anların yaşanmasına sebep oldu. Taraftarların tepkisi stadyumdan yapılan anonsların ardından sona erdi.

Topuzoğlu: “İlk yarı daha iyiydik”


Maçla ilgili görüşlerini Bayburt Postası’na açıklayan Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, Beşirlispor maçında ikinci yarının en iyi futbolunu ortaya koyduklarını söyledi.

Topzuoğlu, “İkinci yarı başladıktan sonra 2 deplasman maçı oynadık ve ikisinde de istediğimiz oyunu sahaya yansıtamamıştık. Kendi evimizde oynadığımız bu maçı da zor bir maç olarak görüyorduk ama ortaya koyduğumuz iyi oyun bunu koyla çevirdi. Özellikle ilk devrede tamamen bizim ataklarla geçen maç oldu. İkinci yarı daha çok gol bulduk ama bence ilk yarı daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Zor bir maçı galibiyetle geçtiğimiz için sevinçliyim. Bundan sonraki maçlarda da inşallah aynı güzel oyunla devam edeceğiz” dedi.

Galibiyet sevinci Cumhuriyet Caddesi’nde

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un ligdeki 12. galibiyetini alarak 38 puanla liderliğini sürdürdüğü Beşirlispor maçının ardından taraftarlar galibiyet coşkusunu Cumhuriyet caddesine taşıdı. Konvoylar eşliğinde turların atıldığı galibiyet sevinci ‘Şampiyon Bayburtspor’ tezahüratlarıyla sona erdi.

Ligde 16. Hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:


Faroz Gençlik – Çayelispor : 0-0        
Beşikdüzüspor - Göle Belediyespor : 3-0            
Karsspor - Iğdır Gençlerbirliği: 1-0            
Bayburt İl Özel İdare - Beşirlispor: 6-1           
Dersimspor - Yakutiye:1-0           
Kalkanderespor - Yomraspor: 0-4        
Patnos Gençlik - Arhavispor : 0-0   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adler 10 yıl önce

Tebrikler, umarim devami gelir..

Avatar
Yeter 10 yıl önce

Hakkı çıksın ama artık Şükrü girmesin Oğuz zaten alıştı yedekliğe ağzıyla kuş tutsada olur tutmasada.

Avatar
Hakan Sancaktaroglu 10 yıl önce

Oğuzhan Köse'yi hoca oynatmamakta neden bu kadar direniyor? Alper cok iyi oynamadığı halde Alper'de direniyor. Kendisi getirdiği için bu kadar inat olmasın hoca..