Gümüşhanespor dayanamadı: 0-2

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, play-off maçı öncesi en ciddi sınavını galibiyetle geçti.

Gümüşhanespor dayanamadı: 0-2
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, play-off maçı öncesi en ciddi sınavını geçti. Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor’la karşılaşan temsilcimiz 90 dakika üstün oynadığı maçtan 2-0 galip ayrıldı. Takıma galibiyeti getiren golleri maça ikinci yarıda dahil olan Oğuzhan Köse ve Gökhan Özkan kaydetti. 

BAL Ligi 1. Grubu şampiyon olarak tamamlayan ve play-off mücadelesi için verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Gümüşhanespor’la hazırlık maçı yaptı. Saat 15.00’da Gümüşhane Şehir Stadyumu’nda oynanan maçı Gümüşhane Bölgesi hakemlerinden Necdet Nas yönetti.

Maça play-off maçının muhtemel kadrosu ile başlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, ilk yarıda rakibi karşısında daha üstün olan taraftı. İlk dakikalardan itibaren maça ağırlığını koyan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ilk yarıda yakaladığı net gol pozisyonlarını gole çeviremedi.

Play-off öncesi olası sakatlıkların önüne geçme düşüncesiyle ikinci yarıda oyuncu değişiklerine giden Bayburt Grup Özel İdarespor’un ilk golü 75. dakikada geldi. Maça ikinci yarıda giren Oğuzhan Köse, Murat Koç’un ara pasıyla ceza sahasında buluştuğu topu düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu. 0-1

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ikinci golü 79. Dakikada kaydetti. Sağ çizgiden Elçin’in orta yaptığı pozisyonda kafayla topu ağlarla buluşturan Gökhan maça son noktayı koyan isim oldu. 0-2




Taraftar her zamanki gibi

Sezon boyunca takımı hiçbir deplasmanda yalnız bırakmayan Bayburt Grup Özel İdarespor taraftar grupları Gümüşhane’de oynanan hazırlık maçını da es geçmedi. Maç boyunca tezahüratlarla takıma destek veren Forza Gadalar ve Kurukafalar taraftar grupları play-off öncesi takımın moral kaynağı oldu.

Maçı Gümüşhanespor Kulübü Başkanı İdris Çimen, Bayburt Grup Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, yöneticiler Yaşar Kobal ve Ersoy Özbek, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve az sayıda taraftar izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.