Bayburt Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Adalet

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bayburt Şubesi’nin düzenlediği 21 Şubat 1918 Kurum ve Kuruluşlar arası futbol turnuvası sonuçlandı.

Bayburt Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının Şampiyonu Adalet

Bayburt Postası - 19 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın şampiyonu Adalet oldu. 

Saat 19.30'ta başlayan final maçında Adalet ile Milli Eğitim takımları karşılaştı. 90 dakikası golsüz sona eren maçta penaltılara geçildi. Penaltılarda 6-5 üstünlük sağlayan Adalet turnuvanın şampiyonu oldu. 

Maçın ardından Sentetik Çim Sahada kupa töreni düzenlendi.

Turnuvanın şampiyonu Adalet takımına Kenan Yavuz Etnografya Müzesi Kurucusu Kenan Yavuz, kupasını takdim etti. Yavuz, sporun teşvik edildiği turnuvanın keyifli anlara tanıklık ettiğini, sevgi ve kardeşliği pekiştirdiğini söyledi. Kenan Yavuz, turnuvada mücadele eden tüm takımları kutlarken, organizasyonu düzenleyen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Murat Türkoğlu'nun nezdinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Turnuva ikincisi Milli Eğitim takımına Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Savaş Bülbül, turnuva üçüncüsü Sağlık takımına ise Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse kupalarını takdim ettiler. 

Gol Kralı Recep Gümüşhaneli 

Tunuvanın gol kralı 9 gol ile Recep Gümüşhaneli oldu. Bayburt futbolunun unutulmaz ismi Recep Gümüşhaneli'ye plaketini Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyfe Yücedağ verdi. 

En şık gol İrfan Karaaslan'dan

Turnuvanın en şık golünü atan ESOB takımı oyuncusu İrfan Karaaslan'a ise plaketini Bayburt İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Şahin verdi.  

En sportmen 3 takım 

Turnuvada en sportmen takım ödülü üç ayrı takıma verildi: Orman İşletmeleri, Maliye İl Planlama, Devlet Su İşleri. 

Fair Play Ödülü Şükrü Kayalı'nın

Aras Edaş ile Polis Gücü maçında Aras Edaş oyuncusu Şükrü Kayalı, yenildikleri maçta rakibinin kural hatası yapmasının önüne geçerek fair play ödülünün sahibi oldu. 

Turnuvanın Altın 11'i

Feyzullah Akaslan (TSO), Mustafa Yağan (İl Sağlık), Süleyman Köse (ESOB), Yunus Demirici (TSO), Alparslan Köse (Özel İdare), Mustafa Ergin (Polisgücü), Hüseyin Sağlam (Adliye), Ahmet Semiz (Üniversite), Ahmet Saka (Sağlık), Taner Özok (Milli Eğitim), Zafer Toygun (Aras Edaş), Recep Gümüşaneli (Adliye).

Turnuvanın en sıkı takipçisi 

Turnuvanın başladığı günden itibaren tüm maçları takip eden Muharrem Kılıçaslanoğlu'na ise en iyi taraftar ödülü verildi. 

Ödül töreni toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan turan 2 yıl önce

çok zevklli ve heycanlu bir turnuvaydı türbünler çakılıydı emeği geçenlere teşekkür ederim.

Avatar
Gada 2 yıl önce

Hakemler taraflı kararlar verdiler seneye top oynayacak takım bulamazlar