Bayburt Grup, moral buldu

Ligin ikinci yarısına mağlubiyetle başlayan Bayburt Grup, evinde moral buldu.

Bayburt Grup, moral buldu
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare, Cizre galibiyeti ile moral buldu. Ligin ikinci yarısına Ankara Demirspor mağlubiyetiyle başlayan Bayburt Grup, evinde ağırladığı Cizrespor karşısında geriye düşmesine rağmen maçtan 3 puan çıkarmasını bildi. İlk devreyi geride kapatan Bayburt Grup, ikinci yarıda iki dakika ara ile Baran ve Hasan’ın attığı gollerle galip ayrıldı.

Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan maçı Erdem Temel, Ercan Aydın ve Murat Tuğberk üçlüsü yönetti. Ligin 23 puanlı iki takımının mücadelesine rakip Cizrespor daha iyi başladı. 8. dakikada Cizrespor’un net pozisyonunu çıkaran kaleci Ramazan Aydın, 12. Dakikada yaşanan pozisyonda çaresiz kaldı. Ceza sahasında karmabolde topa vuran isim Yusuf Duman takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın ilk yarım saatinden sonra etkili olan Bayburt Grup, 35’te Hasan’la net pozisyonu teperken, 37. Dakikada ise Batuhan Er’in vuruşunu Cizre kalecisi son anda çeldi. İlk yarı Cizrespor 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısına baskılı başlayan ve kapanan Cizre deplasmanının açmakta güçlük çeken Bayburt Grup, 73. Dakikada beraberliği yakaladığı golü Baran’la buldu. Ceza sahası içinde aşırtma bir vuruş yapan Baran, topu kalecinin üzerinden filelerle buluşturdu. 1-1

Golün hemen ardından yaşanan pozisyonda ise, ceza sahasına soldan yapılan ortaya iyi yükselen Hasan topu filelerle buluşturdu. 90 dakika Bayburt Grup’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı. 

Cizre galibiyetiyle puanını 26 yapan Bayburt Grup, ligde 11. sırada yer alıyor. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
59 daki 69 7 yıl önce

Ben iddaa ediyorum erzin deplasmanından 3 puan ile dönelim fikstür avantaji ile play off garanti. ..Yeterki futbolcular insansın

Avatar
59 daki 69 7 yıl önce

Gün itibari ile maç sonunda olan olayları sosyal medya aracılığı ile takip ettim.Cizre spor un facebook sayfasında ve 3.lig 1.grup sayfasında sehrimiz ile alakali agiza alınmayacak küfürler ve hakaretler dolaşmaktadır.Cizrespor un yöneticisi mağlubiyeti hakemler ve güvenlik güçlerine bağladı.Ortada apaçık bir manipülasyon var.Degerli hemşerilerim sakin olun ve oyunlara gelmeyin.Takımımız en güzel cevabı saha içinde verdiler.Onlarin ahlaktan ve Spor adabindan yoksun bir kaç futbolcusunun 90 dk boyunca yaptığı tahriklere ve terbiyesizliklere rağmen.Van maçı için zemin hazırlamaya çalışılıyor.Sakın tuzağa düşüp cevap vermeyin.Bayburt ü ve Bayburt luyu bilmeyenlerin ne konustugunun zaten bir önemi yok.Lafın hulasasi doğu ve güneydoğu illeri ile macimiz olduğunda hep problem oluyor onlara inat ben şunu derim Mevzu vatan ise gerisi tefarruattir.

Avatar
sporcu 7 yıl önce

Takımda disiplin yok acilen iyi bir forvet alınmassa takımın durumu vahim yendiğiniz takım sizden iyi değil.

Avatar
taraftar 7 yıl önce

yok aga bu takıma iki siyahi forvet lazım takıma ve başkana teşekkürler hep böyle olalım.