17. haftayı da boş geçti

17. hafta karşılaşmasında Iğdır deplasmanına konuk olan Belediyespor, 17. mağlubiyetini farklı bir skorla aldı.

17. haftayı da boş geçti
Bayburt Postası - BAL Ligi temsilcimiz Belediyespor ligdeki puansız gidişatını sürdürdü. 17. hafta karşılaşmasında Iğdır deplasmanına konuk olan Belediyespor, 17. mağlubiyetini farklı bir skorla aldı.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta 17. hafta mücadeleleri sona erdi. Lige kötü bir başlangıç yapan ve henüz puanla tanışmayan temsilcimiz Iğdır deplasmanında Iğdır Arasspor'un konuğu oldu.

Iğdır Kışla Semt Stadı'nda saat 12.30'da başlayan maçı  Mustafa Şahin, Mürvet Yavuztürk ve Mustafa Zıvalı üçlüsü yönetti. Karşılaşmada ilk gol 6. dakikada evsahibi ekipten geldi. Iğdır Araspor'dan Emrah Turan'ın 6. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 18. dakikada Kemal Aras ve 28. dakikada Hasan Bellibaş'la durumu 3-0'a getirdi. İlk yarısı 3-1 ev sahibi takımın üstünlüğüyle tamamlanan maçta temsilcimizin golü ise 33. dakikada Muhammet Şentürk'ten geldi.

Maçın ikinci yarısında da ev sahibi ekibin üstünlüğü devam etti. İkinci yarıda tam 5 gol daha bulan Iğdır Araspsor'un gollerini 58, 63 ve 66. dakikalarda Cevdet Sevgi, 63'te Güven Güdü ve 83'te Emrah Turan kaydetti. 8-2 biten maçta temsilcimizin 2. golünü de ilk golü atan Muhammet Şentürk 86'da kaydetti. Karşılaşma 8-2 tamamlandı.             

Ligde 17. haftada alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Iğdır Aras - Bayburt Belediyespor: 8-2           
Arhavispor - 1926 Bulancakspor: 3-2       
Görelespor - Karsspor: 1-1            
Serhat Ardahan - 13 Şubat Erzincan: 2-1          
Torulspor - Beşikdüzüspor: 2-4            
Yomraspor - Ardeşenspor: 1-1            
Çayelispor - Araklı Karadere SK: 1-1




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kakak 9 yıl önce

Bayburt Belediyespor sen kötü çirkin sen çosuk gibi