KUDAKA teknik yardım masaları kuruyor

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 27 Ocak - 03 Şubat arası 8 gün boyunca Erzurum, Erzincan ve Bayburt Yatırım Destek Ofisi’nde potansiyel başvuru sahiplerine yönelik ücretsiz Teknik Yardım Hizmeti sunulacağı açıklandı.

KUDAKA teknik yardım masaları kuruyor
Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) teknik yardım randevu kayıtlarının başladığını bildirdi. Konuyla ilgili KUDAKA’dan yapılan açıklamada, 27 Ocak - 03 Şubat arası 8 gün boyunca Erzurum, Erzincan ve Bayburt Yatırım Destek Ofisi’nde potansiyel başvuru sahiplerine yönelik ücretsiz Teknik Yardım Hizmeti sunulacağı açıklandı.

Ajanstan yapılan açıklamada, “Mali destek programından yararlanması hedeflenen kesimlerden yüksek sayıda, nitelikli ve kaliteli başvuru olmasını amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda teknik anlamda uygun, ilgili ve idari açıdan eksiksiz biçimde proje hazırlanmasına katkıda bulunmaya ve bu konuda bölgedeki kapasiteyi arttırmaya yönelik olarak, 27 Ocak - 03 Şubat toplam 8 gün boyunca hafta sonu dahil, Erzurum, Erzincan ve Bayburt Yatırım Destek Ofisi’nde potansiyel başvuru sahiplerine yönelik Teknik Yardım Hizmeti sunulması planlanmaktadır. Ücretsiz sunulacak Teknik Yardım, 30 dakikalık görüşmeler şeklinde ve randevu usulüyle hizmet verecektir. Ayrılan süre içerisinde potansiyel başvuru sahiplerine, teknik yardım hizmeti sunan, konusunda uzman görevli tarafından Başvuru Formu ve diğer belgelerin hazırlanmasında yardımcı olunacak, iyileştirme önerileri getirilecektir. Bu nedenle proje başvurusunun taslak olarak tamamlanmış ya da belirli bir aşamaya getirilmiş olması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Erzurum, Erzincan ve Bayburt’ta verilecek hizmetten yararlanmak isteyenlerin ilgili ildeki yatırım destek ofisinden bilgi alabileceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
KUDAKATeknik Destek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.